П’ятеро динамівців долучилися до перемоги олімпійської збірної України над Індонезією

П’ятеро динамівців долучилися до перемоги олімпійської збірної України над Індонезією

Олімпійська збірна України у Франції проводить навчально-тренувальний збір, метою якого є підготовка до участі в Олімпійських Іграх 2024. Під час збору наша команда бере участь у престижному міжнародному турнірі серед збірних U23 Tournoi Maurice Revello. Нагадаємо, участь у турнірі візьмуть 10 збірних, розбитих на дві групи. 

У вівторок, 4 червня, «синьо-жовті» розпочали виступ у змаганнях поєдинком із командою Індонезії, який пройшов у місті Вітроль.

Підопічні Руслана Ротаня протягом усього першого тайму беззаперечно домінували на полі, невдовзі після початку зустрічі міг забивати динамівець Волошин, але незабаром відзначився не він, а його партнер. На 9-й хвилині Синчук замкнув подачу Драмбаєва. У середині тайму українці подвоїли власну перевагу, коли обікрали суперників біля їхніх воріт, а влучний удар завдав Михайленко.

У другому таймі на 59-й хвилині «синьо-жовті» забили втретє – Федор замкнув подачу Синчука. До завершення зустрічі наша команда створила ще кілька хороших моментів, але рахунок на табло більше не змінювався – 3:0.

У поєдинку взяли участь усі п’ятеро викликаних на збір динамівців: захисник Тарас Михавко зіграв увесь матч, воротар Руслан Нещерет вийшов на поле у стартовому складі та був замінений у перерві, півзахисник Назар Волошин зіграв 68 хвилин, після чого був замінений, як і хавбек Микола Михайленко, який другу половину сезону 2023/24 провів у «Олександрії». Крім того, увесь поєдинок провів півзахисник Максим Брагару.

Нагадаємо, що наступні матчі на турнірі олімпійська збірна України проведе 6 червня проти Італії, 8 червня проти Панами, 10 червня проти Японії. 14 та 16 червня відбудуться стикові матчі за підсумкові місця на турнірі – з 1-го по 10-те.

Міжнародний турнір серед збірних U23 Tournoi Maurice Revello

Індонезія (U20) — Україна (U23) — 0:3 (0:2)

Україна (U23): Нещерет (Єрмаков, 46), Крупський (Федор, 46), Синчук (Хлань, 68), Драмбаєв, Павлюк, Михайленко (к) (Шостак, 68), Волошин (Велетень, 68), Сігеєв, Михавко, Брагару, Кучерявий.

Голи: Синчук (9), Михайленко (30), Федор (59).

Попереджені: Волошин (45), Брагару (46), Синчук (65), Драмбаєв (90+3).

*Фото - УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер