П’ятеро динамівців зіграли за Україну U19 проти Косова у відборі Євро-2024

П’ятеро динамівців зіграли за Україну U19 проти Косова у відборі Євро-2024

У суботу, 18 листопада, юнацька збірна України провела другий матч у кваліфікаційному раунді Євро-2024 (U19). Слідом за перемогою над Мальтою (3:1) «жовто-сині» зійшлися з однолітками з Косова.

Цього разу підопічним Олега Кузневова досягти бажаного результату не вдалося. Прикро, що маючи велику кількість моментів, «жовто-синіх» підводила виконавська майстерність на завершальній стадії. У той час як суперники били по воротах не так часто, але з більшою ефективністю, в підсумку відправивши у ворота нашої команди чотири м’ячі без відповіді.

У звітному поєдинку зіграли п’ять представників «Динамо». Тарас Михавко, Олексій Гусєв, Дмитро Кремчанін та Матвій Пономаренко вийшли на поле у стартовому складі, а Роман Саленко з’явився відразу після перерви.

Євро-2024 (U19). Кваліфікаційний раунд. 2-й тур

Украина U19 – Косово U19 – 0:4

Украина U19: Фесюк, Огарков, Михавко, Мельниченко, Гусєв, Михайлів (Саленко, 46), Ващенко (Микитюк, 46), Кремчанін (Деркач, 46), Мануйлов, Тутєров (Панченко, 71), Пономаренко (Пищур, 81).

Голи: Гашіян (22, 79), Буюпі (64), Рама (90+2).

Свій заключний поєдинок у кваліфікації підопічні Олега Кузнецова проведуть 21 листопада проти Словаччини. Задля виходу до наступного етапу нашій команді потрібно перемагати.

Фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер