П’ятеро динамівців зіграли за збірну України проти Бельгії на Євро-2024

П’ятеро динамівців зіграли за збірну України проти Бельгії на Євро-2024

У середу, 26 червня, національна команда України провела матч заключного туру фінального турніру Євро-2024. У Штутгарті підопічні Сергія Реброва зустрічалися з однією з найкращих збірних світу – Бельгією.

У стартовому складі нашої команди вийшли троє представників «Динамо» – захисник Олександр Тимчик, а також хавбеки Володимир Бражко та Микола Шапаренко. У середині другого тайму на полі з'явився нападник Владислав Ванат, а на останніх хвилинах гру підсилив вінгер Андрій Ярмоленко.

«Жовто-синім» будь-що потрібно було досягати позитивного результату, при цьому далеко не все в боротьбі за путівку до 1/8 фіналу залежало від наших хлопців. У підсумку, ні в чому не поступаючись іменитим опонентам, а в деяких компонентах навіть переважаючи бельгійців, українці залишили свої ворота «сухими», але при цьому й у чужі не спромоглися забити.

Тож, 0:0 – «жовто-сині» набрали чотири очки, посіли останнє місце у групі, поступившись усім конкурентам по квартету за гіршою різницею м’ячів, та припиняють свою участь на континентальній першості.

Євро-2024, група Е, 3-й тур

Україна – Бельгія – 0:0

Україна: Трубін, Тимчик, Забарний, Сваток (Ярмоленко, 81), Матвієнко, Миколенко (Зінченко, 58), Бражко (Бражко, 70), Шапаренко (Маліновський, 70), Судаков, Яремчук (Ванат, 70), Довбик.

Бельгія: Кастельс, Вертонген, Фас, Теат, Кастань, Онана, Де Брюйне, Тілеманс (Мангала, 62), Доку (Бакайоко, 77), Троссард (Карраско, 62), Лукаку (Опенда, 90).

Попереджені: Довбик (69) – Фас (43).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер