Пам'ять про Валерія Лобановського

Пам'ять про Валерія Лобановського

Сьогодні стартує VII Міжнародний турнір пам'яті видатного гравця і тренера Валерія Васильовича Лобановського. В Бородянці на стадіоні «Борекс» у півфінальному матчі зустрінуться молодіжні збірні України та Ірану (початок о 17.00). В іншому півфіналі, на стадіоні «Динамо» імені видатного тренера, зіграють їхні однолітки з Німеччини та Туреччини (початок о 20.30). Фінальний матч і поєдинок за третє місце пройдуть наступного дня, 12-го серпня, в Києві та Бородянці.

Напередодні старту турніру його учасники поклали квіти до пам'ятника Валерію Лобановському біля входу до стадіону «Динамо» і вшанували його пам'ять хвилиною мовчання.

Серед присутніх були рідні та близькі Валерія Васильовича – дружина Аделаїда Панкратьєвна, дочка Світлана, онуки Богдан і Ксенія. Також – президент ФФУ Григорій Суркіс, президент «Динамо» Ігор Суркіс, представники федерацій футболу України, Німеччини, Туреччини та Ірану.

Поклали квіти до пам'ятника тренера зірки «Динамо» різних поколінь, учні Валерія Васильовича, – Олег Базилевич, Володимир Мунтян, Євген Рудаков, Віталій Хмельницький, Володимир Онищенко, Анатолій Крощенко та інші. Вшанували пам'ять великої людини представники Професійної футбольної ліги України, Молодіжного футбольного союзу, вихованці ДЮФШ «Динамо», яка носить його ім'я, прості вболівальники.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер