Панфілов пропустить два місяці

Панфілов пропустить два місяці

Тим не менш, захисник Дмитро Рижук та півзахисник Олександр Єрмаченко вже близькі до одужання.

- У мене проблеми з коліном, точніше, із судинами, – каже Дмитро. – Усе почалося два тижні тому. В процесі лікування проходжу різні процедури – «магніт», ультразвук, лазерну терапію. Окрім цього, займаюся у тренажерній залі та плаваю в басейні. Лікарі кажуть, що якщо це не допоможе, доведеться робити операцію. На щастя, я почуваюся краще, кілька днів тому вже почав робити пробіжки, начебто, все гаразд. А необхідність операції покаже повноцінна робота на тренуваннях. Потрібно подивитися, як коліно відреагує на навантаження.

Відзначимо, що Дмитро брав участь у товариському матчі «Динамо-2» з першою командою, що відбувся 15-го липня.

Тим часом, Олександр Єрмаченко відновлюється після ушкодження спини. На щастя, воно виявилося не дуже серйозним, й після лікування у мануального терапевта здоров’я покращується. У п’ятницю Олександр вже почав тренуватися в загальній групі, але взяти участь у матчі з «Олександрією» поки не зміг. Півзахисник сподівається допомогти своїй команді в найближчому домашньому поєдинку проти донецького «Олімпіка».

Відчутну втрату понесла молодіжна команда «Динамо». На одному з тренувань напередодні старту сезону нападник В’ячеслав Панфілов (на фото) зламав ногу:

- Перелом плеснової кістки отримав на рівному місці, коли різко стартував, – зізнався футболіст. – На ногу наклали гіпс, зараз чекаю на візу, і днями буду летіти до Італії на операцію. Щоб надалі ця кістка не ламалася, потрібно поставити гвинти. Лікарі кажуть, що місяць доведеться походити в гіпсі, а ще за місяць можна буде починати тренуватися.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер