ПАОК – «Динамо» – 2:2. Звіт про матч

ПАОК – «Динамо» – 2:2. Звіт про матч

Порівняно з поєдинком тритижневої давнини в Києві, тренерський штаб «біло-синіх» зробив лише одну зміну – замість Миколи Михайленка, який саме в тому матчі отримав травму, з перших хвилин вийшов Вікентій Волошин.

На попередній стадії кияни розгромили вдома македонську «Шкендію», а потім на виїзді зіграли з відверто слабшим за себе суперником унічию. Цього разу наша команда мала перевагу у три м’ячі після домашнього поєдинку, але суперник ледь не ліквідував її повністю вже в першому таймі. Невпевнена гра підопічних Ігоря Костюка в захисті призвела до того, що вже до 23-ї хвилини господарі вигравали 2:0. Спочатку арбітр призначив пенальті у наші ворота, коли Скорко тримав суперника у власному штрафному майданчику під час подачі зі штрафного, який реалізував Думціс, а згодом Цоліс вдало замкнув передачу партнера з меж штрафного майданчика. Ба більше, на 27-й хвилині Панидіс фактично з лінії воротарського майданчика поцілив у стійку…

За такого розвитку подій «біло-синім» необхідно було заспокоїти гру. І моменти для того, аби забити та почуватися впевненіше, у наших гравців були. Ще до того, як греки відкрили рахунок, непогано пробивав Цитаїшвілі з-за меж штрафного майданчика, але голкіпер витягнув м’яча в куті, він же непогано пробивав головою після навісу Вівчаренка, але м’яч пролетів поруч зі стійкою, а Ісаєнко класним фінтом обіграв суперника у штрафному майданчику, опинився перед воротами, але в боротьбі із захисником пробив не дуже сильно в руки голкіперу.

Після перерви гра була вже обережнішою. Господарі вичікували свій момент, аби зрівняти рахунок за сумою двох матчів, натомість динамівці намагалися якомога далі відсунути гру від своїх воріт. І, варто віддати належне «біло-синім», їм це вдалося. Греки збилися на банальні навіси до штрафного майданчика, але захисники вдало ліквідовували загрозу. Міг фактично знімати питання про вихід до наступного етапу Ісаєнко, але після удару Євгена головою з лінії воротарського майданчика голкіпер витягнув м’яча з-під поперечини. На 85-й хвилині м’яч таки побував у воротах господарів, коли після подачі з кутового Забарний пробив головою, а Ванат із метра доправив сферу у ворота, але арбітр зафіксував офсайд у нашого нападника.

Розв’язка наступила вже в компенсований час. Господарі пішли великими силами вперед у надії забити третій м’яч, і Ісаєнко втік віч-на-віч із воротарем ледь не з центра поля та точно пробив у кут. А перед самим фінальним свистком Блізніченко прорвався по правому флангу до лицьової, прострілив у район 11-метрової позначки, звідки Ярош невідпорно пробив під поперечину. Поступаючись упродовж усього матчу, підопічні Ігоря Костюка проявили характер та змогли зрівняти рахунок.

Отже, «Динамо» по сумі двох матів переграло ПАОК та прямує до 1/16 фіналу. Там «біло-сині» зустрінуться з однією з команд, що посядуть другі місця за підсумком групового раунду основної сітки турніру. Свого наступного суперника динамівці дізнаються 16 грудня після жеребкування цієї стадії.

Юнацька Ліга УЄФА. 2-й раунд, матч-відповідь

ПАОК (Салоніки, Греція) –«Динамо» (Київ, Україна) – 2:2

ПАОК: 1. Таліхманідис, 2. Панайоту (13. Гросдіс, 46), 3. Міхалідис, 4. Калуцикідис, 5. Циггарас, 6. Тахатос, 7. Куціас (12. Пурнарас, 59), 8. Яксіс, 9. Панидіс (16. Цопуроглу, 68), 10. Думціс, 11. Цоліс (17. Гортезіані, 72).

«Динамо»: 12. Нещерет, 4. Біловар, 5. Білошевський, 9. Ісаєнко, 11. Цитаїшвілі (10. Блізніченко, 79), 13. Забарний, 15. Волошин (6. Бодня, 34), 17. Надольський (7. Ванат, 80), 18. Шулянський (23. Ярош, 90+4), 22. Скорко, 25. Вівчаренко.

Голи: Думціс (14, пен.), Цоліс (23) – Ісаєнко (90+3), Ярош (90+6).

Попереджені: Тахатос (64), Пурнарас (90+3), Думціс (90+1), Міхалідис (90+4) – Скорко (14), Білошевський (20), Бодня (51), Вівчаренко (66), Надольський (86), Блізніченко (90+2), Ісаєнко (90+4), Ярош (90+5).

Вилучений: Пурнарас (90+2, друге попередження).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер