Пап Діакате: «Приєднаюся до команди в Австрії»

Пап Діакате: «Приєднаюся до команди в Австрії»

На останню гру «Динамо» в сезоні приїхав подивитися Пап ДІАКАТЕ. Протягом останніх двох місяців захисник у Франції проходить курс відновлення після травми. Про самопочуття футболіста і було перше питання.

- Почуваю себе з кожним днем краще. Зараз я дуже щасливий, адже ми виграли у «Шахтаря». Це вдвічі важливо, оскільки зазнали невдач у двох попередніх поєдинках, які були надзвичайно важливими. В ранзі чемпіона команда хотіла показати хорошу гру.

- Ваше відновлення йде за планом?

- Так, усе гаразд. Пройшло тільки два місяці та десять днів після операції, а я себе вже добре почуваю. Зазвичай реабілітація після таких травм триває не менше чотирьох місяців. Я же розраховую почати працювати з командою вже за місяць-півтора. Приєднаюся до партнерів на зборі в Австрії. Це дуже добре для мене - потрібно повертати колишні сили та фізичні кондиції.

- Які плани на відпустку?

- Не думаю, що вона в мене буде, оскільки потрібно проходити курс реабілітації. Я побачуся зі своєю сім'єю, чому дуже радий.

- Розкажи, як оцінюєш сезон для «Динамо»?

- Як дуже хороший. Ми здобули чемпіонство та зіграли в півфіналі Кубка УЄФА. Можу сказати, що «Динамо» зросло в порівнянні з минулим сезоном. Крім того, за цей рік ми багато чого зробили, в чому, перш за все, заслуга нашого головного тренера. Хотів би сказати Юрію Павловичу, який повертається до Москви, що я був щасливий працювати з ним, для мене це було задоволенням. Звичайно, не хотілося, щоб він ішов, але я лише гравець, а не керівник, в якого могли б поцікавитися думкою з приводу відставки тренера.

- Чого очікуєте від наступного сезону, від роботи з Газзаєвим?

- Я знаю, що це хороший російський фахівець, з великим досвідом. Гадаю, вся команда виграє від роботи з ним.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер