Пап Діакате: реабілітація на Рив'єрі

Пап Діакате: реабілітація на Рив'єрі

Продовжує відновлюватися після операції на колінному суглобі захисник «Динамо» Пап Діакате. Черговий етап реабілітації Діакате проведе у Франції, в передмісті Ніцци – невеликому містечку Сан-Рафаель. У місцевому медико-відновлювальному центрі, який вважається одним з найкращих в Європі, Пап працюватиме під наглядом лікарів і фізіотерапевтів упродовж місяця, після чого повернеться до Києва для подальших консультацій з динамівськими лікарями.

Щоб в максимально короткі терміни відновитися після травми, динамівцю доведеться добре попрацювати. Кожен день гравця розписаний буквально по хвилинах. О дев'ятій ранку Пап прибуває до реабілітаційного центру, залишаючи його не раніше п'ятої години вечора. І так – щодня. До речі, вже за три тижні після операції Діакате почав пересуватися без допомоги милиць. Це помітний прогрес, який додає футболісту оптимізму.

Нагадаємо, що в середині лютого в Бельгії в клініці доктора Мартінса Діакате була зроблена операція на колінному суглобі. Орієнтовні терміни відновлення – п'ять-шість місяців. Таким чином, повернення Папа на поле планується в середині літа.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер