Папе Діакате: «Ми зробимо все можливе та неможливе, щоб перемогти»

Папе Діакате: «Ми зробимо все можливе та неможливе, щоб перемогти»

Сенегальский захисник про сьогоднішній матч із чемпіоном Прем’єр-ліги
- Ми раді грати проти «Манчестер Юнайтед», надаю, нас очікує непоганий поєдинок. У вівторок ми повинні перемогти, і зробимо все для цього.

- Який загальний стан команди?

- Усі динамівці почуваються добре, ви бачили, тренувались усі без винятку, так що до завтрашньої гри ми підійдемо у відмінному стані.

- Попередні невдачі в Лізі чемпіонів не позначаться на командному дусі?

- Звичайно, ні. У нас бойовий настрій на матч із англійцями. Це футбол, інколи ми допускаємося помилок і програємо. Так склалось у перших двох поєдинках. Але ми докладемо всіх зусиль, аби дати справжній бій супернику.

- Ви думаєте, у «Динамо» є хороші шанси перемогти?

- Звичайно. Повторюсь, це футбол, і на полі може статись все що завгодно. Наша команда грає проти таких самих одинадцяти хлопців, ми в рівних умовах – усе може бути. Але одне можу сказати напевне: на полі буде війна. Ми зробимо все можливе і неможливе, аби виграти.

- У попередньому турі чемпіонату України завдяки поразці «Шахтаря» в Кривому Розі, вдалось скоротити відставання від лідера. Це вплинуло благотворно на моральний стан команди?

- Звичайно, але це наші внутрішні справи, які до Ліги чемпіонів не причетні. Безумовно, невдача «Шахтаря» не може не радувати, але ми подумаємо про це після завтрашнього матчу.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер