Парамону - 65! «Динамо» бажає Суперфану міцного здоров'я

Парамону - 65! «Динамо» бажає Суперфану міцного здоров'я

Уперше Сергій відвідав матч “біло-синіх” у далекому 1967 році, і відтоді майже не пропускав поєдинки “Динамо”, а також інші офіційні події за участю команди, в якій протягом цього часу змінилося декілька поколінь.

До того ж, Парамон підтримує київські команди й у хокеї, баскетболі та інших видах спорту, тому набув культового статусу у фанатському середовищі. Відомо, що навіть легендарний Валерій Лобановський свого часу звертався до нього лише по імені та по батькові.

Сьогодні, 17 січня, Сергію Анатолійовичу виповнюється 65 років. На жаль, ювілей наш Суперфан проводить на лікарняному ліжку - нещодавно він опинився у тяжкому стані в реанімації внаслідок перенесеного інсульту.

За кілька днів Сергій вийшов із коми та вже може розмовляти. Сьогодні його планують перевести з відділення інтенсивної терапії до стаціонару. Поки лікарі наполягають, щоб він залишався під наглядом фахівців у шпиталі. 

Делегація нашого клубу відвідала Парамона у Київській міській клінічній лікарні №4, щоб передати слова підтримки від усієї вболівальницької спільноти, побажати якнайшвидшого одужання та привітати з днем народження. Медичний персонал дозволив короткий візит до палати керівнику громадської організації “Ветерани ФК “Динамо” Київ” Володимиру Мунтяну та представникам Фан-клубу “Динамо”, які передали Сергію Анатолійовичу матеріальну допомогу на лікування від керівництва клубу, а також комплект нової форми “біло-синіх”.

“Від імені всього клубу “Динамо” Київ, усієї нашої динамівської родини, ми хотіли провідати нашого друга, Суперфана Парамона, - сказав видатний динамівець Володимир Мунтян. - Він уже прийшов до тями, трохи може розмовляти, навіть хотів піднятися та пройтися. Рветься додому! І все питає: “Коли ж буде гра?”.

На 65-річчя хочеться побажати Парамону подолати як мінімум 100-річний рубіж! Зараз Михайло Давидович Суркіс, який нещодавно відзначив 100-річний ювілей, дав нам усім приклад. Тепер у кожного динамівця є завдання - прожити не менше ста років!”.  

Приєднуємося до слів Володимира Федоровича та щиро бажаємо Сергію Анатолійовичу сил, витривалості та міцного здоров’я! Знову чекаємо на трибунах рідного стадіону та матчах улюбленої команди!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер