Пол Дулін: «Шанси на перемогу залишаються завжди»

Пол Дулін: «Шанси на перемогу залишаються завжди»

Пол Дулін
Напередодні матчу з «Динамо»» наставник «Дрогеди» Пол Дулін провів прес-конференцію в готелі «Хайят». Ірландська делегація прибула до України за два дні до матчу. Через затримку рейса з Дубліна, виникли проблеми із заправкою літака, в понеділок увечері «дроги» відмінили тренування на УТК ім. Банникова.

У зв'язку із запізненням, час початку прес-конференції головного тренера «Дрогеди» Пола Дуліна, в якій також брали участь півзахисник ірландців Шейн Робінсон і воротар Джеймі Юїнгс, кілька разів змінювався. Вранці в готелі Пол Дулін провів з футболістами годинний збір, на якому проводився розбір останньої гри «Динамо», і лише після цього приділив увагу журналістам. Увійшовши до невеликого конференц-залу, наставник гостей вибачився за затримку і, відповідаючи на перше питання, завірив, що ніяких сюрпризів в матчі не передбачається:

- Працюватиму з тим же складом, що і в першому матчі в Дубліні. Травмованих футболістів в команді немає. Для нас це буде дуже важлива гра, ми в ній збираємося показати все, на що здатні.

- Після жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів в Києві активно обговорюється питання про гру «Динамо» зі «Спартаком». Вас не дратує така самовпевненість?

- Я не турбуюся про те, що говорять інші. І також не вважаю самовпевненість ознакою неповаги. Це футбол, на полі все може трапитися.

- Після першого матчу в Дубліні ваша думка про «Динамо» змінилася?

- Ні, вона залишилася такою ж самою, як і до матчу. Ми знали, що «Динамо» – дуже хороша команда. Можливо, після першої гри у киян змінилася думка про нас, оскільки в другому таймі грали здорово, а сам матч вийшов достатньо захоплюючим. У «Динамо» є дуже хороші футболісти, багато з яких виступає за національні збірні. Але в другій половині зустрічі у них були проблеми з нашою командою. Коли б не пропущений наприкінці матчу гол, невідомо, як би все склалося.

- Не кращий емоційний стан «Динамо» після поразки від «Металіста» зіграє на користь вашої команди?

- Не думаю. Наш суперник грає вдома, крім того, в «Динамо» є дуже досвідчений і успішний тренер, який знає, як впоратися з цією проблемою. Але ми більше думаємо про свої справи, ніж про стан суперника.

- Наскільки великий інтерес в Ірландії до вашого протистояння з «Динамо»?

Шейн Робінсон: - В Ірландії справді присутній величезний інтерес до цього матчу. Враховуючи першу гру в Дубліні і її результат, гадаю, по телевізору завтрашній матч дивитиметься дуже багато вболівальників.

- Після першої зустрічі команд нападник «Динамо» Артем Мілевський сказав, що воротар Юїнгс заслуговує на місце в збірній світу. А, скажімо, в «Динамо» ви могли б перейти?

Джеймі Юїнгс: - Мене влаштовує команда, в якій я зараз граю. Але якщо в моїй долі стануться якісь зміни, я їх прийму.

- У матчі проти «Динамо» ви кілька разів в небезпечних ситуаціях відбивали м'яча ногами. Це ваш коронний номер?

- Ні, просто в тих моментах відбити м'яч таким чином було зручніше. Я не людина-павук, у мене лише дві руки і ноги, тому прагну реагувати на удари доступними способами.

- Питання до тренера Пола Дуліна. Кого з гравців ви можете виділити у складі «Динамо»?

- Гадаю, всі гравці сильні. Але більше за інших запам'ятався центральний півзахисник Алієв, а також Вукоєвич і Гіоане. Ще Мілевський, який, гадаю, є найбільш небезпечним гравцем команди.

- Скільки футболістів приїхало до Києва?

- 20. Травмованих у нас немає.

- Як оцінюєте свої шанси зіграти в Москві?

- Гадаю, це буде дуже важко зробити. Але ми до кінця віримо в перемогу. Свою роль зіграють кліматичні умови. У Києві набагато тепліше, ніж у Дубліні. Плюс «Динамо» захоче виступити якнайкраще перед своїми вболівальниками, щоб теж вирушити до Москви. Грати у футбол ніколи не буває легко, і в цьому матчі у нас є шанси на перемогу.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер