Паулу Бенту: «Навіть якщо програємо, то боротьба буде продовжуватися»

Паулу Бенту: «Навіть якщо програємо, то боротьба буде продовжуватися»

Напередодні зустрічі з "Динамо" з пресою поспілкувались представники "Спортинга" - головний тренер Паулу Бенту і півзахисник Жоао Моутіньо.

Паулу Бенту
- Я би не сказав, що це буде матч за третє місце в групі. Особисто ми поставили собі за мету вийти до 1/8 фіналу, а попадання до Кубка УЄФА – це вже другочергове завдання. Так, "Манчестер Юнайтед" і "Рома" сильніші по грі, але це не означає, що ми здамося на милість переможця.

- Який стан гравців після кількох матчів без перемог?
- У футболі так трапляється, що ви не можете виграти. Але «Спортинг» зіграв внічию в дербі з «Бенфікою» на стадіоні суперника. У грі на Кубок мої підопічні створили багато моментів, але з реалізацією не все вдалось.

- Чи не побачимо ми у вівторок морально подавлений «Спортинг»?
- Ні, ми відчуваємо в собі сили, щоб перемогти «Динамо».

- Як ваші шанси залежатимуть від матчу ва Києві?
- Ми налаштовуємось перемогти, але навіть якщо програємо, то боротьба триватиме. Не найгіршим буде і нічийний результат.

- Що ви можете сказати про «Динамо» і про останні поразки команди в чемпіонат України?
- Це досить сильна команда. А поразка в останньому турі українського чемпіонату немає жодного відношення до нашого матчу.

- Які сильні сторони «Динамо» ви б відзначили?
- Я би звернув увагу на гру команди в атаці. Але у них є і слабкі сторони, якими ми спробуємо скористатись.

- Обидві команди славляться атакуючим футболом. Чи слід очікувати голепад у вівторок ввечері?
- У матчах такого рівня всі грають тільки, щоб перемогти і велику увагу приділять також надійності в обороні. Не думаю, що слід очікувати велику кількість забитих м’ячів.

Жоао Моутіньо

- Ми провели низку поєдинків, але зуміли відновитись психологічно і фізично, ф готові показати хороший футбол. Тренери познайомили нас із грою «Динамо», але, у першу чергу, ми розраховуємо на свої сильні сторони, у нас у команді хороша атмосфера і настрій. Ми не найкращим чином провели останні матчі, але суперники були сильніші і в нас не виходило грати в свій футбол. Сьогодні ми єдиний і згуртований колектив і збираємось перемогти в Києві.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер