Паулу Фонсека: «Бажаю «Динамо» успіхів у матчі з «Янг Бойз»

Паулу Фонсека: «Бажаю «Динамо» успіхів у матчі з «Янг Бойз»

- Заслужена перемога нашої команди. Дуже добре почали, швидко забили гол. Після цього «Динамо» зреагувало, створювало моменти, але й у нас були свої можливості в атаці. У другому таймі повністю домінували, але не варто забувати, що «Динамо» завжди залишається сильною командою. Просто сьогодні ми виявилися кращими.

- У чому різниця між «Динамо» зразка весняної частини минулого сезону та нинішнім?

- Це два різних «Динамо». Новий тренер приходить із новими ідеями. У жодному разі не кажу, краще команда грає чи ні. Такі порівняння я не роблю, просто зазначу, що «Динамо» відрізняється стилем гри

- Що скажете про поведінку вболівальників?

- Футбол красивий, коли проходить на стадіонах, подібних до сьогоднішнього. Для нас велика честь грати в такій атмосфері. У будь-якому випадку, зараз я хочу казати лише про хороше. Думаю, що глядачам, які прийшли, футбол сподобався, який став справжнім видовищем.

 - Що можете порадити «Динамо» напередодні матчів із «Янг Бойз»?

- Дуже сумно зараз згадувати, я про ті матчі давно забув. Із «Янг Бойз» грати непросто, хоча я не знаю, наскільки нинішня команда відрізняється від минулорічної. Можу лише побажати «Динамо» успіхів.

- Чи є ще потенціал у «Шахтаря» для зростання?

- Так. У нашому житті якщо людина заспокоюється - це поганий знак. Ми кожного дня працюємо, щоб бути кращими. Намагаємося покращувати гру, у цьому напрямку й будемо рухатися.

- Яка ваша найбільша мрія?

- Виграти наступну гру. Не будую великих планів на майбутнє. Ми повертаємося до Києва, де будемо готуватися до наступної гри. Перемога в ній і є найбільшою моєю мрією.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер