Павло Мойсеєнко та його мрія

Павло Мойсеєнко та його мрія

Чи не кожен день на стадіоні «Динамо» проходять екскурсії. Зарубіжні туристи, групи студентів із різних міст, столичні шанувальники футболу регулярно відвідують домашню арену «Динамо». Гідом виступають спеціально підготовлені співробітники Фан-клубу.

У вівторок на динамівську арену завітали діти – учні четвертого класу київської середньої школи № 211. Дівчата, які люблять футбол та вболівають за «Динамо», вирішили зробити подарунок хлопцям-однокласникам на День української армії.

У клубному музеї діти із захопленням розглядали кубки та фотографії, зайшли до Фан-клубу, підійшли до поля. Найбільш зацікавленим був Павло Мойсеєнко, захоплення якого після відвідування динамівської роздягальні складно передати словами. Хлопець є великим шанувальником футболу, сам займається у ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського під керівництвом Олега Хвої. Паша разом із татом часто відвідує домашні матчі «Динамо», а також відзначився результативним виїздом – на матч за Суперкубок України «Динамо» – «Шахтар». Тоді в Полтаві динамівці перемогли 3:1 та здобули почесний трофей. Паша завжди мріяв побачити трофей на власні очі, тепер же його мрія здійснилася у динамівському музеї, де він доторкнувся до Суперкубка та сфотографувався з ним.

- Мені тут усе дуже сподобалося, – зізнався після екскурсії Паша. – Я вже двічі виводив футболістів на поле, спочатку під час матчу Україна – Узбекистан, а потім «Динамо» – «Бешикташ». Але ніколи не бачив стадіон ізсередини, адже мені завжди хотілося тут побувати. Коли виросту, теж хочу грати тут, але для цього потрібно добре тренуватися.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер