Павло НЄВЄРОВ: «Наші суперники у фіналі ДЮФЛ були прогнозованими»

Павло НЄВЄРОВ: «Наші суперники у фіналі ДЮФЛ були прогнозованими»

Детальніше про матчі своєї команди та плани на фінальну частину розповів Павло Невєров:

- У першому матчі ми контролювали ситуацію на полі, хоч у перші 10 хвилин була певна знервованість в обороні. Зазвичай ми граємо через півзахисників, намагаємося тримати м’яча під контролем, але цього разу хлопці чомусь заметушилися й почали грати не у звичній для них манері, коли не виходила комбінаційна гра. За цей час суперник створив гольовий момент і нам просто пощастило: футболіст прострілив із лівого флангу до воротарського майданчика, але форвард зіграв незграбно, а наш голкіпер навпаки вправно. Але якби пропустили, то невідомо як склалася би гра. Однак суперник не забив, наші захисники заспокоїлися й гра вирівнялася. Ми заволоділи ініціативою. Суперник загрожував нашим воротам лише з дальніх штрафних, але то були лише навіси, які не знаходили адресата завдяки обережній грі захисту. Шевченко забив гол, міг відзначитися ще раз, також були моменти у Циганкова, Норенкова, Куканькова, але хлопці не реалізували їх. На початку другого тайму BRW-BIK ще намагався грати у відборі, але їм бракувало сил, і команда зупинилася. Ми домінували на полі та забили другий м’яч. Потім провели всі сім можливих замін і спокійно дограли матч.

Забезпечивши комфортну перевагу, вдома ми зіграли ще більш упевнено й уже в першому таймі вели з рахунком 3:0. Ми вже визначилися зі складом і сьогодні виїжджаємо до Маріуполя.

- Усіх наших суперників можна було спрогнозувати заздалегідь, – продовжує наставник 16-річних динамівців. – Якщо подивитися на пари у стикових поєдинках, ми здогадувалися, що доведеться зустрітися саме з цими командами. Складність полягає в тому, що за регламентом кожна команда може дозаявити на фінал трьох футболістів, тобто по одному сильному гравцю до кожної з ліній. Залежно від цього може змінитися малюнок гри команди, тож поки складно щось казати, тим паче ми не бачили їхніх матчів. Наприклад, із «Металістом» зустрічалися минулого року лише у фіналі. Донецький «Шахтар» ми знаємо, дивилися львівський УФК, коли вони грали з нашим інтернатом – це хороша команда із сильною атакою. Загалом, усі команди рівні, немає слабких. Добре, що змінився регламент змагань. Минулого року ми грали без права на помилку й поразка в першому матчі одразу змушувала боротися лише за третє місце. Тепер ми граємо три матчі за коловою системою й команда, яка набере найбільше очок, стане переможцем. Як я ставлюся до того, що фінал пройде в Маріуполі? Для мене головне, щоб були необхідні умови для хлопців, – проживання, харчування, хороші поля.

Суперниками «Динамо» в боротьбі за чемпіонське звання в Маріуполі стануть донецький «Шахтар», харківський «Металіст» та львівський УФК.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер