Павло ОРИХОВСЬКИЙ: «Це був дуже важливий та корисний турнір!»

Павло ОРИХОВСЬКИЙ: «Це був дуже важливий та корисний турнір!»

- Поєдинок зі «Спартаком» багато чого вирішив для нас на цьому турнірі. У нас був шанс посісти або третє місце, або шосте. Вважаю, ми програли цей матч не «Спартаку», а самим собі. Чудово знаємо, що уявляє із себе суперництво московського та київського клубів. Ми про це багато читали, тренери розповідали. Два бренди двох країн. Це суперництво, яке триває ще з часів СРСР, ми відчули на собі.

- У чому полягає причина поразки?

- Власні помилки. Вони були й є. Потрібно на них вчитися. А пропустили через помилки центрального півзахисника та крайнього захисника.

- Але якби «Динамо» забило, все могло скластися інакше?

- Звичайно! Потрібно реалізовувати свої моменти. Скільки би й якими би вони не були.

- Проти якої з команд грати було складніше за все?

- Напевно, проти «Тоттенхема». Вони добре готові фізично й відмінно навчені в технічному плані. Не сказав би, що, наприклад, «Барселона» виокремлювалася чимось особливим. З ними грати було набагато легше, ніж із тим же «Тоттенхемом» або «Селтиком». Шотландці в другому таймі додавали у грі з кожною хвилиною.

- Наскільки важливий досвід, який ви отримали на цьому турнірі?

- Це був дуже важливий та корисний турнір! На жаль, в Україні у нас немає подібних турнірів та команд, яким до снаги з нами змагатися. Там зовсім інший, більш низький рівень. А в Москві, навпаки, всі команди дуже високого рівня. З'явилася можливість проявити себе в матчах із хлопцями з найкращих академій Європи.

Андрій Недбайло з Москви

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер