Павло ШКАПЕНКО: «У матчі з «Ворсклою» багато чого може вирішити швидкий гол»

Павло ШКАПЕНКО: «У матчі з «Ворсклою» багато чого може вирішити швидкий гол»

- Позаду вже чотири матчі «Динамо» в нинішньому сезоні. Два – в чемпіонаті України та два – в Лізі Європи. Які попередні висновки можна зробити після цих поєдинків?

- Команді необхідно набути впевненості у своїх силах. На сьогоднішній день, вважаю, це найголовніше, як у грі, так і в самій команді загалом. По-друге, вже почалася неабияка битва за друге місце в чемпіонаті України. Виходячи з того, що я бачив у матчах «Динамо» в Лізі Європи, мені здається, що футболістам бракує агресивності та пресингу на футбольному полі. У перші 15-20 хвилин зустрічі потрібно грати швидше та результативніше. Вважаю, що саме так необхідно діяти в поєдинку проти «Ворскли».

- У першому колі чемпіонату України полтавці на своєму полі перемогли «Динамо». Що відтоді змінилося у грі «Ворскли»?

- Я бачив останні матчі полтавчан у чемпіонаті України. Можу відзначити, що вони добре попрацювали на зборах та додали у грі. Тож будуть готові битися за позитивний для себе результат.

- Чи бачите ви зміни в тому, як динамівці налаштовуються на гру?

- Гадаю, ці зміни були помітні вже у грі з «Волинню». Команді потрібна була саме така перемога. Сподіваюся, що успіх у Луцьку додасть команді позитивних емоцій. За друге місце точиться запекла боротьба, тож це не завадить.

- Якого футболу варто очікувати 17 березня у протистоянні «Динамо» та «Ворскли»?

- Найімовірніше, «Ворскла» буде грати від оборони, чекаючи на свій шанс у контратаці. Динамівцям же варто проявити наполегливість на старті поєдинку та спробувати забити м'яч.

- Колишні лідери «Ворскли» Роман Безус та Євген Селін тепер у «Динамо». Напевно, обидва футболісти будуть добре налаштовані на цей поєдинок?

- Звичайно, матч проти колишньої команди є принциповим, але все одно у ньому потрібно перемагати, що б не сталося. Якщо хлопці вийдуть на поле, то зроблять усе, щоб забити або віддати результативний пас. Я буду дуже радий, якщо в «Динамо» в них усе складеться добре.

- Ваш прогноз на матч «Динамо» – «Ворскла»?

- Рахунок прогнозувати не буду, але, звичайно ж, усім серцем бажаю перемоги «Динамо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер