Павло Люсін: «Вперше грав у нападі – дуже сподобалося»

Павло Люсін: «Вперше грав у нападі – дуже сподобалося»

Півзахисник та капітан команди «Динамо» U15 Павло Люсін поділився враженнями від контрольного матчу з ФК «Менхенгладбах», у якому його команда перемогла з рахунком 2:0, та розповів про нову позицію, де він грав у другому таймі:

- Сьогодні суперник грав щільно, гравці «Менхенгладбаха» постійно відкривалися, тому з ними непросто було грати. Потрібно було діяти з кожним персонально, ми з цим впоралися та перемогли 2:0.

- Чи багато часу пішло на те, щоб пристосуватися до такої манери гри німців?

- З перших хвилин нам потрібно було розібратися, як вони грають та, як я вже сказав, діяти персонально. А також відкриватися між їхніми захисниками.

- Чи могла бути перевага «Динамо» ще більшою?

- У першому таймі ми могли забивати щонайменше п’ять м’ячів – один я не реалізував три моменти, інші хлопці – ще два. Потрібно працювати над ударами, завершенням атак та реалізацією на тренуваннях.

- Наскільки ти задоволений своєю грою?

- Важко сказати. Загалом, задоволений, але завжди є, куди прагнути та у чому вдосконалюватися.

- У другому таймі ти з півзахисту перемістився на позицію центрального нападника, чи у тебе вже є досвід гри у цьому амплуа?

- Ні, сьогодні грав там вперше, і мені дуже сподобалося. Відкривався, чіплявся за м’ячі, приємно, що за моєї участі Кирило Рибак забив другий м’яч.

- Динамівські команди у Німеччині вже більше, ніж півроку, як можете оцінити цей період?

- Відчуваю, що ми зросли у футбольному плані, стали краще грати та взаємодіяти. Футболісти краще розуміють один одного. Думаю, цей час та ігри із хорошими суперниками підуть кожному з нас лише на користь у майбутньому.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер