Педрі: «Хочемо заробити три очки, які допоможуть вийти з групи»

Педрі: «Хочемо заробити три очки, які допоможуть вийти з групи»

«Ми повинні продовжувати грати, як останнім часом, але при цьому підвищити гольову ефективність. У матчі з «Динамо» хочемо заробити три очки, які допоможуть вийти з групи.

Увагу до себе я переношу нормально, це те, що мені прищепила сім'я. Мені необхідно прогресувати, зростати разом із найкращими. Я повинен продовжувати працювати, щоб отримувати максимум ігрових хвилин.

На тренуваннях я багато працюю над фізикою, щоб допомагати захисникам в іграх. Мій спокій іде більше від голови, аніж у результаті тренувань. Так у мене було завжди.

Мені все одно, на якій позиції мене використовуватиме тренер. Головне - грати та приносити користь команді. Найбільш комфортно я почуваюся в півзахисті, звідки створюю більше небезпеки.

Коли я забив свій перший гол у Лізі чемпіонів у ворота «Ференцвароша», почувався наче дитина, яка втілила мрію. Усе ще радію, згадуючи той день.

Мессі дуже допомагає нам, молодим гравцям, дає поради на полі та поза ним. Він чудова людина, і ми насолоджуємося тим, що можемо у нього вчитися».

* фото - ФК «Барселона»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер