Педро Проенса – арбітр матчу «Борусія» - «Динамо»

Педро Проенса – арбітр матчу «Борусія» - «Динамо»

На поєдинок «Борусія» (Менхенгладбах) - «Динамо» (Київ) головним рефері призначений португалець Педро Проенса. Він народився в 1970 році в Лісабоні, на матчах чемпіонату Португалії почав працювати з 1998 року, п'ятьма роками пізніше вийшовши на міжнародну арену. У сезоні 2006/07 Проенса в своїй країні був названий арбітром року. 2012-й рік складається для дона Педро дуже успішно - 19 травня він обслуговував фінал Ліги чемпіонів УЄФА між «Баварією» і «Челсі» (1:1), а 1 липня на НСК «Олімпійський» працював на фіналі Євро-2012 між Іспанією та Італією (4:0).

Знайомство португальця з «Динамо» почалося для нашого клубу не кращим чином. У серпні 2005 року Педро обслуговував поєдинок кваліфікації Ліги чемпіонів «Тун» - «Динамо», в якому наша команда поступилася і в результаті не пройшла далі. Зовсім нещодавно, в лютому 2011 року, Проенса «реабілітувався» - під його наглядом «біло-сині» здобули переконливу перемогу у Стамбулі над місцевим «Бешикташем» у 1/16 фіналу Ліги Європи (4:1).

Допомагатимуть обслуговувати поєдинок Проенсі також португальці - асистенти рефері Тьяго Тріго і Венансіо Томе. Додаткові асистенти Дуарте Гомес і Жоао Капела. Четвертий рефері Руй Таварес.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер