Педру МАРТІНШ: «Аналіз першої гри довів нам необхідність змін у тактиці»

Педру МАРТІНШ: «Аналіз першої гри довів нам необхідність змін у тактиці»

- Як почуває себе команда після переможної гри з АЕКом?

- Перемога над АЕКом нас дуже надихнула. Будемо намагатися зробити все можливе, аби повторити цей успіх у грі в Києві. Наша команда дуже добре себе проявила у другому таймі. Ми довели, що наша команда дуже добре налаштована, зіграна, ми маємо дуже хорошу тактику, стратегію. Сподіваємося у Києві повторити цей успіх, утриматися на переможних позиціях.

- Чому ви відмовилися від тренування в Києві?

- Зараз ми проводимо офіційні матчі кожні три дні у різних турнірах. Тому нам бракує часу на відновлення. Щонайменше 48 годин потрібно на повноцінне відновлення між матчами. Ми хочемо скористатися цим часом, аби повноцінно відпочити та вибудувати стратегію для цього дуже важливого матчу. Саме тому ми відмовлялися від тренування в Києві. Ми провели тренування дома, і таким чином ми, у тому числі, вирішили зберегти таємницю щодо тактики, плану команди на завтрашню гру.

- Ваша команда проведе у Києві свій 90-й матч у Лізі Європи. Чого вашій команді не вистачило для перемоги над «Динамо» у Піреі?

- У нас був час аби проаналізувати перший матч і те, чому ми здобули саме такий результат. Не хочу зараз повертатися до першого матчу, знову вдаватися у подробиці тієї гри. Наразі ми сконцентровані тільки на тій грі, яка відбудеться завтра.

- Чи правда, що у разі невдалого результату в завтрашній грі Вас можуть звільнити?

- Не хвилюйтеся з приводу цього. Це лише чутки. Журналісти знають свою справу, постійно щось вигадують. Мене ця інформація зараз жодним чином не турбує, я думаю лише про завтрашній матч і сконцентрований на роботі, на тому, аби якнайкраще підготувати команду. Вірю в успіх «Олімпіакоса» у матчі в Києві. Це єдине, що мене наразі хвилює.

- Враховуючи невдалий результат у домашній грі з «Динамо», чи влаштує вас нічия у гостьовому матчі за достойної гри вашої команди, чи ви будь-що сподіваєтеся на перемогу у Києві?

- Гарантую, що ми продемонструємо гру, гідну цього турніру та такого серйозного суперника. Ліга Європи - настільки непередбачуваний турнір, що фактор власного поля тут не має такого великого значення, як зазвичай, що довели матчі тижневої давнини. Більш важливими факторами є налаштування, психологія, готовність. Це ті фактори, на які ми розраховуємо. Ми налаштовані продемонструвати хорошу гру та розраховуємо на максимальний результат - прохід до наступного раунду.

- У першій грі не все заплановане вам вдалося реалізувати на полі. Чи плануєте ви змінити тактику, зробити більший акцент на атаку?

- У нашої команди є певна філософія. У нас завжди велика група гравців орієнтована на атаку, чотири гравці дуже активно та агресивно діють попереду, постійно отримуючи підтримку з флангів. Однак певні тактичні зміни, звісно, будуть, тому що у першому матчі ми побачили, що «Динамо» дуже швидко реагувало на всі наші спроби змін у стилі гри, моментально пристосовувалося до них. Результат протистояння дуже важливий для обох команд. Аналіз першої гри довів нам необхідність змін у тактиці. Можливо, ми будемо відходити від нашої традиційної гри, зробимо нашу тактику більш гнучкою.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер