Педру МАРТИНШ: «Динамо» цілком може претендувати на перемогу в Лізі Європи»

Педру МАРТИНШ: «Динамо» цілком може претендувати на перемогу в Лізі Європи»

- У чому ви вбачаєте причину поразки вашої команди – у відсутності мотивації чи у відсутності деяких гравців лінії нападу?

- Я не думаю, що причина поразки криється в погоді або у відсутності деяких гравців. Деякі відрізки матчу в нашому виконанні були непоганими. Головна причина поразки в упевненій грі суперника. На мою думку, «Динамо» цілком може претендувати на перемогу в Лізі Європи.

Ми добре розпочали матч, але друга половина першого тайму була провальною. Другий тайм ми також розпочали непогано й мали дві непогані можливості зрівняти рахунок. У будь-якому разі, цей матч стане хорошим уроком для нас. Він показав, що ми поки неспроможні реалізувати свої моменти у вирішальні моменти матчу.

- Учора ви сказали, що головною метою команди є гідно завершити свій виступ у груповому етапі. Чи вважаєте ви, що вам це вдалося? Чи правильно ви зробили заміни, або, можливо, варто було випустити на поле інших гравців, які так і залишилися в запасі?

- Результат поганий, але команда залишила сьогодні на полі всі сили. Суперник грав добре, але я пишаюся своїми футболістами, вони залишили на полі не лише всі сили, а й душу. Є ще один момент, який вплинув на результат – у неділю на нас чекає матч чемпіонату, який нам федерація не дозволила перенести на понеділок. Враховуючи п’ять годин перельоту, в нас залишилося дуже мало часу на підготовку до цього поєдинку.

- Чи можете ви порівняти «Динамо» з топ-клубами Португалії? На чию користь буде таке порівняння?

- Ні, я не буду порівнювати «Динамо» з португальськими командами. Скажу лише, що це дуже сильна команда з великою історією.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер