Перед грою з «Динамо» «Порту» перемагає «Ароуку» завдяки дублю дебютанта

Перед грою з «Динамо» «Порту» перемагає «Ароуку» завдяки дублю дебютанта

У четвертому турі «Порту» зіграв на міському стадіоні невеличкої Ароуки з однойменною командою.

Гра завершилася впевненою перемогою «драконів» з рахунком 3:1.

На 15-й хвилині рахунок у матчі відкрив мексиканський півзахисник «Порту» Хесус Корона. На 61-й хвилині він же подвоїв перевагу гостей, а ще за десять хвилин камерунський форвард Венсан Абубакар довів рахунок до розгромного.

Проте господарі поля все ж уникнули розгромної поразки. На 83-й хвилині гол престижу у ворота Ікера Касильяса забив Маурідес.

У цій грі наставник «Порту» Хулен Лопетегі задіяв наступних виконавців: Касильяс – Максі Перейра, Майкон (к), Маркано, Мігель Лайюн – Рубен Невеш, Андре Андре, Імбула (Еррера, 70) – Браїмі (Данилу Перейра, 55), Абубакар, Корона (Буено, 87).

«Дебют мрії» – так назвав офіційний facebook «драконів» перший матч Хесуса Корони (на фото) у футболці «Порту», в якому він відзначився дублем та приніс своїй новій команді перемогу. Ще наприкінці серпня Корона виступав у нідерландській Ередивізії за «Твенте», але в останній день трансферного вікна підписав контракт із «Порту».

У матчі з «Ароукою» відбувся дебют ще одного гравця збірної Мексики, який перейшов до «Порту» в останній день трансферного вікна. Ще в серпні Мігель Лайюн грав за «Уотфорд», а тепер на правах оренди виступатиме за чинних віце-чемпіонів Португалії.

Зазначимо, шо обидва мексиканці включені до заявки «Порту» на Лігу чемпіонів.

За підсумками чотирьох турів «Порту» одноосібно очолює турнірну таблицю Примейри, принаймні поки свій матч четвертого туру не зіграв «Спортинг», який може наздогнати «драконів». В активі команди Лопетегі три перемоги та одна нічия.

Нагадаємо, матч «Динамо» – «Порту» відбудеться в середу на «Олімпійському» й розпочнеться о 21:45.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер