Перед грою з “Динамо” “Байєр” перемагає в Бундеслізі

Перед грою з “Динамо” “Байєр” перемагає в Бундеслізі

У суботу суперник київського “Динамо” в останньому турі групового турніру Ліги чемпіонів леверкузенський “Байєр” провів матч 16-го туру Бундесліги. Суперником “Фармацевтів” був нестабільний “Вольсбург”, який вирізняється незадовільними виступами на виїзді.

На “Бай Арені” вже з перших хвилин показали себе аргентинці “Волків”. На 4-й хвилині після навісу Д’Алессандро позиційно помилились оборонці господарів і Дієго Клімовіч головою вколотив м’яч у сітку воріт.

Леверкузенці погано відіграли перший тайм, пішовши на перерву під свист трибун. На самому початку другого тайму Бербатов точним пасом вивів Вороніна на “побачення” з Йєнтцшем, Андрій зіграв бездоганно.

У подальшому обидві команди змарнували гарні шанси, але господарі зуміли взяти три очки. На самому початку матчу прохід по флангу Пласенте закінчився навісом і точним ударом вийшовшого та заміну Франси.

Відзначимо, що Воронін зазнав невеличкого пошкодження і його участь в матч з “Динамо” під питанням. Також під сумнівом вихід польського хавбека Яцека Кшинувека.

“Байер” – “Вольфсбург” - 2:1.

Голи: Воронін (46), Франса (89) - Клімовіч (4).

”Байєр”: Бутт - Жуан, Новотни (к), Роке Жуніор - Шнайдер, Балітч, Пласенте, Бабич (Фрайєр 65) - Р.Понте (Бірофка 83) - Воронін (Франса 73), Бербатов.

Карстен Рамелов не грав через дискваліфікацію.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер