Перед грою з «Динамо» «Бордо» поступився на Корсиці (+ відео)

Перед грою з «Динамо» «Бордо» поступився на Корсиці (+ відео)

Незважаючи на те, що практично всі букмекерські контори були впевнені в перемозі «жирондинців», «Аяччо», який до цього туру перебував на 14-му місці, не просто дала бій супернику, але й спромоглася перемогти! До речі, перша зустріч цих же команд у цьому чемпіонаті Франції, що відбулася 23.09.2012, завершилася бойовою нічиєю – 2:2.

Єдиним влучним ударом на 31-й хвилині відзначився півзахисник Рикардо Фаті (на фото). Крім того, майже весь поєдинок у складі «Аяччо» провів екс-динамівець Шахір Бельгазуані. На 86-й хвилині гравця національної збірної Марокко було замінено на Фабриса Бегеоргі.

09.02.2013. Чемпіонат Франції. 24 тур

«Аяччо» – «Бордо» – 1:0 (1:0)

Гол: Фаті (31)

«Бордо»: Карассо, Маранж (Морис-Белай, 62), Планюс, Тремулінас, Маріано (Фобер, 22), Сане, Плашил, Обраньяк, Бен-Халфаллах, Бельйон, Севе.

Після 24 турів національної першості в активі «Бордо» 38 очок (дев'ять перемог, 11 нічиїх та чотири поразки; різниця м'ячів 26:16).

Матч із «Аяччо» був останнім для аквітанців перед грою з київським «Динамо». Нагадаємо, поєдинок 1/16 Ліги Європи «Динамо» Київ – «Бордо» відбудеться 14 лютого на НСК «Олімпійський», а до столиці України французи приїдуть у вівторок, 12 лютого.

Початок зустрічі о 20:00.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер