Перед матчем «Динамо» - «Копенгаген» на «Олімпійському» виступить B&B Project

Перед матчем «Динамо» - «Копенгаген» на «Олімпійському» виступить B&B Project

Детальніше про те, яка програма чекатиме на вболівальників у четвер, розповів режисер та ведучий домашніх матчів «Динамо» на «Олімпійському» Андрій Плахотнюк:

- В УЄФА, насправді, доволі жорсткий регламент проведення подібних єврокубкових матчів, тому особливо «розігнатися» тут не вийде. Відповідно, різноманітні конкурси залишимо для матчів чемпіонату, але в мінімально-відведений для нас час обов’язково спробуємо зарядити вболівальників і футболістів київського Динамо потужною й позитивною, буквально шаленою енергетикою групи B&B Project!

Упевнений, що це додасть «запалу» в серця фанатів і необхідного адреналіну в ноги футболістів київського Динамо!

B&B Project - сучасний тандем бандури та кнопкового акордеону! Кілька років тому музиканти взяли собі за мету популяризувати ці автентичні народні інструменти!

Відтоді вони відвідали більше 15 країн світу з концертними виступами. Їхні відео подивились понад 30 мільйонів користувачів YouTube, а найпрестижніше у світі радіо класичної музики - «Classic FM» (Великобританія) взяло на ротацію їхні твори. Також цього року колектив вразив Тома Круза, зігравши наживо саундтрек із к/ф «Місія Неможлива».

Гурт B&B Project довів, що бандура та акордеон можуть звучати модно, стильно та потужно!

Нагадаємо, квитки на матч можна придбати як у касах, так і онлайн

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер