Перед матчем «Динамо» – «Зоря» відбувся Favorit Football Fest

Перед матчем «Динамо» – «Зоря» відбувся Favorit Football Fest

11 травня ФК «Динамо» та партнер клубу компанія «Фаворит Спорт» організували свято футболу Favorit Football Fest, яке пройшло на території НСК «Олімпійський».

Захід розпочався за три години до стартового свистка – о 14:00. Уболівальникам була представлена насичена програма: концерт групи «Celebrity», майстер-клас фрістайлерів, змагання по грі у «квадрат», футбольні атракціони, дитяча розважальна зона та фудкорт. Гості фестивалю взяли участь у розіграші подарунків від компанії «Фаворит Спорт».

Шанувальники футболу зарядилися позитивними емоціями, відпочили з дітьми та друзями, а також насолодилися красивою футбольною грою київського «Динамо» та луганської «Зорі».

Свого захоплення від заходу не приховувала вболівальниця «біло-синіх» Ольга: «Дуже сподобався фестиваль. Я вперше на такому заході. Чудово придумали, потрібно частіше проводити фан-фести. Вразили конкурси, жива музика, я навіть танцювала, і виступ фрістайлерів, на них цікаво було дивитися. Одразу захотілося вивчити ті трюки, які вони показали. Думаю, такі фестивалі будуть і надалі сприяти підвищенню відвідуваності матчів. Подібні заходи цікаві не лише дітям, а й дорослим. Було багато конкурсів, тож важко було піти з порожніми руками. Наступного разу хотілося б на фестивалі побачити гравців «Динамо. Напевно, кожному було б цікаво поспілкуватися з ними перед грою».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер