Перед матчем із «Динамо» «Гент» обіграв «Мускрон»

Перед матчем із «Динамо» «Гент» обіграв «Мускрон»

У 6-му турі бельгійської Про-ліги «Гент» зустрівся на виїзді з «Мускроном». До слова, Мускрон знаходиться всього в 60-ти кілометрах від Гента, тож часу на дорогу команда витратила зовсім небагато.

У стартовому складі «Гента» вийшли двоє українців – Ігор Пластун і вихованець «Динамо» Роман Яремчук. Ще один екс-динамівця Роман Безус у заявці на матч був відсутній.

На 21-й хвилині зустрічі Яремчук не реалізував пенальті. На той час гості вже вели в рахунку завдяки голу, який на 14-й хвилині зустрічі забив Ніклас Дорш. Наприкінці зустрічі Яремчук усе ж забив гол, проте його скасували після задіяння системи VAR – у Романа був зафіксований офсайд.

Матч так і завершився перемогою гостей з мінімальним рахунком, завдяки чому «Гент», який провалив старт сезону і вже змінив по його ходу головного тренера, трохи піднявся в турнірній таблиці. За підсумками суботи команда посідає 12-е місце, набравши 6 очок у 6-ти матчах, проте може опуститися на кілька рядків після того, як завершаться всі матчі шостого туру.

У цій грі головний тренер «Гента» Вім де Деккер задіяв такий склад: Руф, Кастро-Монтес, Пластун, Арсланаджич, Нуріу Фортуна - Овусу, Кумс (Оріджа-Офо, 31), Дорш - Ботака (Букарі, 68), Депуатр (Кляйндінст, 77), Яремчук.

Нагадаємо, перший матч раунду плей-оф Ліги чемпіонів між «Гентом» і «Динамо» відбудеться на полі бельгійців найближчої середи.

*фото kaagent.be

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер