Перед матчем у Лондоні з «Динамо» «Челсі» безславно програв «Ліверпулю»

Перед матчем у Лондоні з «Динамо» «Челсі» безславно програв «Ліверпулю»

У першому таймі команди обмінялися голами за абсолютно рівної гри. Гольових моментів було два, й обидва завершилися голами.

На четвертій хвилині Рамірес після подачі з лівого флангу від Аспілікуети головою спрямував футбольний снаряд у ворота Міньйоле.

Гості зрівняли рахунок уже після завершення двох компенсованих хвилин, доданих до тайму головним арбітром поєдинку Клаттенбургом. Коутіньо скористався наданим простором й у стилі Андрія Ярмоленка, трохи змістившись із правого флангу ближче до центру, чудовим за виконанням ударом спрямував м'яча до сітки воріт Беговича.

У другій половині зустрічі тривалий час команди не могли створити загрози біля воріт суперника, але після того, як Оскар ледь не закинув м'яча за комірець Міньйоле, гості змогли двічі засмутити воротаря «аристократів». При цьому зазначимо, що спрацював хід Юргена Клоппа, який випустив Кристіана Бентеке. Спочатку потужний конголезець скинув м'яча під точний удар героя зустрічі Коутіньйо, а потім на 83-й хвилині довершив справу до остаточної перемоги «червоних» - 3:1.

Цю гру підопічні Жозе Моуріньо провели в такому складі: Бегович, Зума, Террі (к), Кехілл, Аспілікуета (Фалькао, 76), Обі Мікель (Фабрегас, 70), Рамірес, Азар (Кенеді, 59), Оскар, Вілліан, Дієго Коста.

Наступний матч «сині» проведуть 4 листопада на «Стемфорд Бридж» проти нашого київського «Динамо» в рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер