Перед приїздом до Києва «Актобе» розібрався з «Кайратом»

Перед приїздом до Києва «Актобе» розібрався з «Кайратом»

Перший по-справжньому небезпечний момент у матчі виник лише на 18-й хвилині. Хайруллін навісив із кутового, м'яч відскочив до Балтаєва, й Алдан від душі приклався до м'яча. І якби захисник влучив у ворота, був би гол – Лорія лише поглядом проводжав м'яча. Але той просвистів поруч зі стійкою...

На 21-й хвилині гол таки стався, і влетів він у ворота гостей. Гейнрих, перебуваючи біля одного кута воріт, майстерно спрямував м'яча в протилежний – 1:0.

Розв'язка у грі настала на 77-й хвилині. Господарі заробили право на штрафний. За всіма логічними міркуваннями, бити мав Хайруллін, оскільки це була «його» точка – під ліву ногу. Схоже, так думали всі, включаючи голкіпера гостей. Але пробив несподівано Кападзе – правою, і м'яч влетів у «дев'ятку» – 2:0!

Зазначимо, що у грі, як і в матчі з «біло-синіми», не зміг узяти участь через травму провідний півзахисник команди Нікітенка Бікмаєв.

Після 24-х турів «Актобе» продовжує лідирувати в першості Казахстану, випереджаючи на три очки «Астану» та на п'ять чинного чемпіона «Шахтар» (Караганда).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер