Перед вильотом до столиці України Жозе Моуріньо відкрив деякі аспекти гри «Челсі»

Перед вильотом до столиці України Жозе Моуріньо відкрив деякі аспекти гри «Челсі»

Перемога вдома над «Астон Віллою» стала 200-ю для нинішнього керманича «аристократів» у 309 матчах.

Незадовго до вильоту до Києва на матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів проти нашого клубу Моуріньо відкрив деякі тактичні нюанси перемоги в цьому важливому для нього і команди поєдинку:

- Це було тактичне рішення залишити на лавці для запасних супер якісного гравця (Едена Азара – прим.ред.) у надії посилити тактичну дисципліну і додати солідності командній грі. Граючи з Педро та Вілліаном, інші півзахисники не мають дивитися праворуч або ліворуч. Обидва, будучи креативними гравцями, чудово впоралися з оборонними функціями, що дозволило іншим футболістам середини поля Раміресу і Фабрегагу почуватися комфортно і повністю контролювати центральну частину поля. Я буду продовжувати працювати в цьому напрямку, щоб і Азар намагався повторити те, що зараз виконують Вілліан і Педро. 

Нагадаємо, що сьогодні після прибуття до Києва у другій половині дня та розміщення в готелі «Хілтон» Жозе Моуріньо відповість на питання журналістів на традиційній передматчевій прес-конференції, яка о 17:30 розпочнеться на НСК «Олімпійський».

Олег Задерновський

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер