Перед збором Андрій Ярмоленко потренувався з учнями ДЮФШ

Перед збором Андрій Ярмоленко потренувався з учнями ДЮФШ

Під час заняття до юних футболістів приєднався... Андрій Ярмоленко. Найкращий бомбардир «Динамо» дав дітям справжній майстер-клас, а з ним - незабутні емоції спільної роботи з гравцем топ-рівня.

14-річні динамівці зараз готуються до другої частини ДЮФЛУ і до старту в чемпіонаті Києва, проводячи тренування в манежі на базі в Кончі-Заспі. Яке ж було здивування хлопців, коли під час одного із занять до зали увійшов Андрій Ярмоленко. «У першої команди було кілька днів вихідних і Андрій, як справжній професіонал, вирішив підтримувати форму працюючи самостійно, - розповідає тренер «Динамо» (U-14) Олег Венглинський. - На пропозицію провести з нами спільне тренування відповів згодою, чим викликав невимовну радість хлопців».

Ярмоленко показав юним футболістам техніку виконання своїх головних «коників» на полі: спершу удари з «точки в точку», а потім зсув із флангу до центру із подальшим пробиттям по воротах. Краще Андрія, мабуть, цими елементами футболу в Україні ніхто не володіє. Потім найкращий футболіст країни 2014 року зіграв за одну з команд у двосторонці.

«Хлопці були в захваті від проведеного тренування, - ділиться враженнями тренер Олег Венглинський. - Для них це величезний стимул, вони на власні очі побачили майстерність неабиякого майстра і зрозуміли, до чого потрібно прагнути. Чого приховувати, для багатьох із них Ярмоленко є кумиром у футболі. Потім було спілкування, напутні слова. Ще вразило, з якою легкістю та інтересом Андрій відгукнувся на пропозицію провести з нами тренування, як професійно пояснював гравцям нюанси ударів по воротах. По реакції своїх підопічних зрозумів, що майстер-клас від Ярмоленка став додатковим стимулом удосконалювати та підвищувати свою майстерність».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер