Передсезонна підготовка «Динамо»: екватор першого збору

Передсезонна підготовка «Динамо»: екватор першого збору
Сьогоднішній день перебування «біло-синіх» на зборі виявився досить спекотним. Після прохолодної погоди та дощів в останні дні, сьогодні панувала безхмарна та надзвичайно тепла погода.
 
Вранці гравці «Динамо» відновлювали сили після першого спарингу на швейцарському зборі у спа-центрі готелю.
 
О 16:00 розпочалося теоретичне заняття. А вже за півтори години кияни вийшли на поле Complexe Sportif, на вечірнє заняття.
 
Розпочалося вечірнє тренування з коридору для вчорашнього іменинника Владислава Дубінчака, якому виповнилося 23 роки.
 
 
Після пробіжки та 20-хвилинної розминки під керівництвом тренера з фізичної підготовки Віталія Кулиби футболісти перейшли до виконання основної програми цього тренування - роботи над утриманням м'яча.
 
 
Комплекс вправ розпочався з вправи на утримання на обмеженій площині. Головним у цій вправі було максимально швидко відкриватися, грати в один-два дотики і відкривати для себе більше простору.
 
Наступним етапом було продовження цієї вправи, але вже з обов'язковим завершенням атаки ударом по воротах.
 
 
Завершилося вечірнє тренування черговим міні-турніром у вже звичних складах. Цього разу знову обійшлося без сюрпризів, перемогу здобули найбільш досвідчені гравці «Динамо».
 
 
Уже завтра, 3 липня, динамівці проведуть другий контрольний матч на швейцарському зборі. Протистояти підопічним Мірчі Луческу буде швейцарська «Лозанна».
 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер