Перемога та нічия збірної України U17 у спарингах із Кіпром

Перемога та нічия збірної України U17 у спарингах із Кіпром

Юнацька збірна України U17 у рамках підготовки до участі у Євро-2024 провела два контрольних матчі з господарями майбутньо континентальної першості – командою Кіпру.

У першому спарингу, що пройшов у Сотирі, «жовто-сині» здобули перемогу завдяки влучним ударам Шелекети та Денисова в кожному з таймів, а в другому поступилися, забивши гол престижу зусиллями динамівця Івана Андрейка в кінцівці зустрічі.

Додамо, що окрім згаданого Андрейка, також на збір були викликані ще двоє представників «Динамо» – це захисники Дем'ян Третяк та Євген Бойко. Зазначимо, що всі троє динамівці взяли участь в обох спарингах, зігравши різну кількість хвилин.

Кіпр U17 – Україна U17 – 0:2

Україна: Макаренко, Бондар (Рябоконь, 75), Гармаш (Тютюнов, 61), Третяк (Баршак, 61), Шелекета (Андрейко, 75), Дігтярь (Данковський, 61), Угринчук, Бойко, Цимбалюк (Денисов, 61), Попов (Зудін, 81), Кривцов.

Голи: Шелекета (38), Денисов (67).

* * *

Кіпр U17 – Україна U17 – 2:1

Україна: Харечко, Рябоконь (Третяк, 73), Баршак (Шелекета, 46), Данковський, Бойко (Дігтярь, 58), Цимбалюк (Угринчук, 58), Тютюнов, Кривцов, Денисов, Зудін, Андрейко.

Голи: Міхалас (52, з пенальті), С. Дімостенус (58) — Андрейко (90+3).

На 56-й хвилині Лукаїдіс (Кіпр) не реалізував пенальті (воротар).

* фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер