Перемога на класі

Перемога на класі

Розгром у першому колі, коли на власному стадіоні динамівці невимушено перемогли полтавців з рахунком 8:0, не давав приводу підопічним Олексія Михайличенко з легковажним настроєм виходити на гру. Річ в тому, що взимку Андрій Баль з колегами ретельно попрацювали на трансферному ринку, поповнивши колектив кількома класними гравцями. Підвищив колишній динамівець ігрову дисципліну, а також, що найголовніше, рівень майстерності гравців, який тепер не гірше за міцного середняка елітного дивізіону.

Вже в дебюті матчу Белькевич та Шацьких розіграли чудову комбінацію, яка закінчилася взяттям воріт Постранського. Щоправда арбітр Подушкін вгледів миттю раніше положення “поза грою”. Відповідь господарів не забарилася. Активний впродовж перших хвилин Зоран Павлич скористався помилкою динамівських оборонців і з двох метрів низом спрямував м’яч у кут воріт. Забігаючи наперед зазначу, що найкращим гравцем матчу в складах кожної з команд було визнано Павлича та Белькевича.

З відповіддю кияни не поспішали, зрівнявши рахунок наприкінці тайму. Це набираючий оптимальної форми Олександр Хацкевич чудовим ударом злету зняв “павутиння” з воріт Постранського. Це був явно день Олександра. На полі йому вдавалося майже все і лише неточність на завершальній стадії за кілька хвилин завадила білорусу відзначитися вдруге.

По перерві господарі знову мали чудову нагоду вийти вперед. Помилкою Саблича та Дмитруліна ледь не скористався Павлич, який без завад пробивав з кількох метрів. На щастя, на шляху м’яча “виріс” Шовковський. З виходом на поле Флорина Черната гра киян відчутно пожвавилась. Можливо, румун ще не набув своїх оптимальних кондицій рівня восени минулого року, але і в нинішньому стані він був дуже корисний для команди, особливо при організації атак.

Увесь другий тайм динамівці провели на половині поля господарів. Зручні нагоди відзначитись мали Хацкевич, Шацьких, Белькевич. Але фортуна посміхнулася бразильцю Діого Ринкону, який потроху відбирає бомбардирські лаври у головного голеадора Шацьких. Щоправда Максим сам цьому сприяє, віддаючи чудові паси. Цього разу Ринкону залишалося лише підставити ногу, щоб м’яч удруге опинився в сітці воріт Постранського.

Динамівці повернулися до Києва з трьома очками. Попереду надважкий травень місяць, коли команда не має права на осічку в жодному матчі. Це стосується не тільки чемпіонату та Кубку України, але й Турніру пам’яті Лобановського, в якому від підопічних Олексія Михайличенко симпатики клубу очікують лише перемоги.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер