Перемоги для вболівальників

Перемоги для вболівальників

13 травня в Тернополі, здобувши перемогу в напруженому протистоянні проти луганської «Зорі», київське «Динамо» завоювало Кубок України сезону 2020/2021. Окрім перемоги в Кубку України, «біло-сині» в цьому сезоні підняли над головою ще два трофеї: «золото» Чемпіонату України та Суперкубок України. Це другий випадок за часів незалежності України, коли киянам вдалося оформити золотий требл. Проте по-справжньому розділити переможні емоції зі своїми вболівальниками завадили карантинні обмеження, через які майже всі матчі внутрішніх та єврокубкових змагань відбувалися за порожніх трибун.

Спеціально для найпалкіших уболівальників Фан-клуб ФК «Динамо» Київ організував можливість побачити почесні трофеї та зробити з ними пам'ятні фотографії. За два тижні три красені-кубки відвідали вболівальники з різних міст та країн, юні футболісти динамівської академії та інших спортивних шкіл Києва, молодята, що вирішили додати в день свого весілля футбольних емоцій, воїни-герої АТО, які вже відбули строкову службу або перебувають на ротації, студенти, школярі та доросле покоління киян, яке пам’ятає кожен переможний сезон.

Дякуємо всім, наші дорогі вболівальники, хто розділив радість від цих перемог із клубом, адже, як казали гравці після матчу, вони, як і всі інші, здобута для вболівальників та присвячена ним.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер