Є переможний старт!

Є переможний старт!

...До 83-ї хвилини матчу з “Локомотивом” динамівці могли порадувати 75-ть тисяч своїх вірних уболівальників і багатомільйонну телевізійну аудиторію лише чудовою грою та безліччю невикористаних можливостей для взяття воріт. Бажане сталося за сім хвилин до фінального свистка шведського арбітру Фройдфельдта, коли Діого Ринкон головою спрямував м’яч під поперечину. Згодом був ще один гол бразильця, який остаточно підсумував: сьогодні ввечері київські динамівці були сильніші за чемпіонів Росії.

З перших хвилин матчу досвідчені москвичі грамотно відбивали атаки господарів, але й змусили попрацювати Олександра Шовковського. Команди до перерви обмінялися кількома небезпечними ударами – у киян могли відзначитися Шацьких і Белькевич, а у гостей Лоськов і Хохлов.

По перерві залізничники заволоділи ініціативою, натомість у підопічних Олексія Михайличенко практично нічого не виходило в атаці. Але з виходом на поле креативного атакуючого півоборонця Діого Ринкона дії чемпіонів України набули нових імпульсів.

Бразилець спочатку не зміг замкнути чудову передачу Белькевича, але згодом реабілітувався двома голами після ювелірних передач білоруського плеймейкера. Дві заміни у відповідь на останніх хвилинах Юрія Сьоміна ситуацію на полі виправити не змогли, а вже за мить трибуни зірвалися оплесками. Саме під них засинав Київ цією теплою осінньої ніччю…

Браво, динамівці!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер