Банк «Надра» та «Динамо». Допомагайте дітям! Тренуйтеся з «біло-синіми»!

Банк «Надра» та «Динамо». Допомагайте дітям! Тренуйтеся з «біло-синіми»!

На зібрані в результаті торгів кошти буде закуплено комплект медичного обладнання для спеціалізованих відділень дитячих клінік України.

Учасники благодійного аукціону змогли поборотися за художні твори, а також за право відвідати зйомки популярних телевізійних програм, зазирнути за лаштунки одного з найбільш рейтингових ранкових телешоу та отримати фотографію улюбленого телеведучого. Також свої лоти надав ФК «Динамо» (Київ): переможці аукціону отримали можливість супроводжувати одного з футболістів команди під час виходу на поле, а також узяти участь в одному з тренувань команди на базі в Кончі-Заспі.

«Футбольний клуб «Динамо» (Київ) постійно приєднується до соціальних ініціатив нашого партнера – банку «Надра». Більше того, на сьогоднішній день ми реалізуємо спільну програму з популяризації українського футболу серед дітей та молоді, – розповів Ігор Суркіс, президент ФК «Динамо». – Звичайно ж, ми не могли не підтримати цей чудовий пасхальний проект. Якщо в наших силах хоча б щось зробити заради порятунку дитячих життів, ми просто зобов'язані скористатися такою можливістю. Зазначу, що гравці київського «Динамо» із задоволенням узяли участь у цьому аукціоні».

До слова, динамівський лот викликав найбільший ажіотаж, а його щасливими власниками стали Володимир Перехрест, Лев Безпалий та Яна Щукіна. Переможці аукціону стали безпосередніми учасниками першого тренування підопічних Сергія Реброва в рамках підготовки до фіналу Кубка України.

Цей чудовий сюрприз семирічний Лев Безпалий отримав у подарунок від батьків. Хлопчик буквально рахував дні до початку тренування. А коли довгоочікувана подія розпочалася, то навіть очам своїм не повірив, коли опинився поруч із Олександром Шовковським, Дьємерсі Мбокані, Мігелем Велозу.

Своїм улюбленим футболістом у «Динамо» першокласник назвав Андрія Ярмоленка, а, кажучи про плани, зазначив, що має намір незабаром записатися до футбольної секції. Про захоплення сина розповіла його мама Вікторія: «Лев дуже рухливий та спортивний хлопчик, зараз усі його думки присвячені футболу. Чекав, коли ж приїде на базу, зустріне гравців, яких раніше бачив лише по телевізору. Беручи участь у благодійному аукціоні, навіть не сумнівалися, за який лот будемо боротися. Подарували сину справжнє свято, про яке він ще довго згадуватиме».

Під час тренування переможці благодійного аукціону намагалися не відставати від гравців «Динамо», виконували всі вимоги тренерів: десятихвилинну пробіжку, вправи на гнучкість та інше. Навіть воротар Олександр Рибка високо оцінив уміння юних гравців – Володимира, Лева та Яни. А Мігель Велозу, Влад Калитвинцев та Данило Сильва зіграли з хлопцями у «квадрат», показавши кілька фірмових фінтів. Уже після завершення тренування випала чудова нагода поспілкуватися з Андрієм Ярмоленком.

ФК «Динамо» (Київ) та банк «Надра» зійшлися на думці, що подібні заходи зміцнюють партнерські та ділові зв'язки двох компаній, а також надають новий імпульс відносинам між футболістами та грою, якою захоплюються мільйони вболівальників.

Фото А.Лукацького

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер