Перші спроби гри «в лінію»

Перші спроби гри «в лінію»

У розпалі тренувальний збір “Динамо”, який команда вперше з часу заснування клубу проводить в ОАЕ. Кожного дня у команди Йожефа Сабо два тренування, теоретичні заняття, крім цього у щільному графіку вдається знайти вільний час на відпочинок.

З перших тренувань динамівці почали відпрацьовувати побудову оборонних редутів “в лінію”. Цьому приділяється чимало часу на теоретичних заняттях, практичні навички здобуваються шляхом відпрацювання спеціальних комбінацій, проводяться “двухсторонні” ігри. Помилок, звичайно, не уникнути, але в цілому гравці з розумінням ставляться до “перебудови” Йожефа Сабо. На перших тренуваннях дуже непоганий вигляд мав Милош Нінкович, раз у раз використовуючи помилки оборонців.

“Запрошення на тренувальний збір у складі першої команди говорить про довіру до мене з боку Йожефа Йожефовича, — відзначив сербський півоборонець. — На початку тренувального циклу всі гравці знаходяться в рівних умовах, потрібно лише довести своєю грою і майстерністю претензії на місце у стартовому складі. Так зробив мій співвітчизник Горан Гавранчич чотири роки тому, тепер моя черга”.

В одному готелі з динамівцями зупинилася делегація голландського “ПСВ”. Голландський гранд, яким керує Гус Хіддінк, також проводить підготовчий збір на Аравійському півострові, причому тренується “ПСВ” на сусідньому з “динамівським” полі. Але ігрові цикли клубів, на жаль, не співпадають, тому товариського поєдинку між лідерами своїх національних чемпіонатів не відбудеться.

Нагадаємо, що 17-го січня, у понеділок, динамівці проведуть перший спаринг проти самарських “Крильєв Совєтов”, а на 21-е є попередня домовленість про спаринг із національною командою Узбекистану. Дізнавшись про можливого суперника, динамівці напівжартома запитали Максима Шацьких, за яку команду він у цьому спарингу гратиме. На що Шацьких не менш серйозно відповів: “На цьому зборі я працюю у складі “Динамо”, за клуб і гратиму. За збірну зіграю у наступних поєдинках”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер