Перша ліга U19 ДЮФЛ. «Динамо» - КДЮСШ «Ніка» - 2:1. Звіт про матч

Перша ліга U19 ДЮФЛ. «Динамо» - КДЮСШ «Ніка» - 2:1. Звіт про матч

У четвер, 4-го квітня, поновився чемпіонат України у Першій лізі U19 дитячо-юнацької футбольної ліги для команди київського «Динамо». Нагадаємо, наш клуб представлений у змаганнях академічною групою вікової категорії U17 під керівництвом тренерів Олексія Дроценка, Юрія Дмитруліна та Андрія Фартушняка, до яких часом приєднуються футболісти основної юнацької команди.

У рамках 8-го туру групи 1 наша команда вдома приймала КДЮСШ «Ніка». Нагадаємо, у грі першого кола перемогу святкували динамівці з рахунком 3:0. Звітний матч проходив на полі бази киян у Кончі-Заспі та завершився перемогою «біло-синіх» з рахунком 2:1.

Господарі достатньо швидко взяли м’яч під свій контроль та заволоділи ініціативою у грі, тож не дивно, що вже на 9-й хвилині повели у рахунку. Наша команда виконала кутовий, після ретельно підготовленого навісу воротар вибив м’яч, але Саленко знову доставив його до штрафного майданчика, і Грабан влучним ударом переправив його у ворота – 1:0.

Надалі наші хлопці продовжували регулярно створювати напругу біля чужих воріт, але їм не вистачало влучності, та й захист суперника діяв надійно та грамотно. Другий м’яч «біло-синім» вдалося забити перед самою перервою. Після однієї з численних атак динамівців Гарбар штовхнув нашого нападника у власному штрафному майданчику, і арбітр призначив пенальті. Ільченко з першої спроби не зміг переграти голкіпера, але суддя показав, що одинадцятиметровий удар потрібно виконати ще раз, бо воротар суперника зарано залишив лінію воріт. А ось з другої спроби Пашко не залишив шансів голкіперу, сильним ударом подвоївши рахунок – 2:0. Майже одразу після цього пролунав свисток на перерву.

У другому таймі гра так само проходила під диктовку господарів, але незадовго до завершення поєдинку гравцям «Ніки» вдалося скоротити відставання у рахунку: після атаки правим флангом м’яч отримав Власенко та ударом з лінії воротарського майданчика свою нагоду не змарнував, встановивши остаточний рахунок 2:1.

Свій наступний матч у чемпіонаті Першої ліги U19 ДЮФЛ наша команда проведе 10-го квітня. Динамівці на виїзді зіграють із київською ДЮСШ-26.

Перша ліга U19 ДЮФЛ. 8-й тур

«Динамо» - КДЮСШ «Ніка» – 2:1 (2:0)

4.04.2024. Київ, НТБ «Динамо»

«Динамо» U17: 12. Кіблицький, 2. Приймак, 20. Коробов (5. Білий, 46), 5. Палатай, 15. Дикий (19. Дехтяр, 46), 11. Янчишин (16. Букатий, 46), 23. Саленко (8. Малюта, 46), 7. Ільченко, 10. Пашко (к) (17. Белевят, 46), 18. Калин (9. Діденко, 46), 21. Грабан.

Голи: Грабан (9), Пашко (45) – Власенко (85).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер