Перша ліга U19 ДЮФЛ. ДЮСШ-26 - «Динамо» - 0:6. Звіт про матч

Перша ліга U19 ДЮФЛ. ДЮСШ-26 - «Динамо» - 0:6. Звіт про матч

У середу, 10-го квітня, відбулися чергові матчі чемпіонату України у Першій лізі U19 дитячо-юнацької футбольної ліги.

У рамках 9-го туру групи 1 наша команда зустрічалася із київською ДЮСШ-26. Хоча це був номінально виїзний поєдинок для нашої команди, він пройшов на полі ДЮФШ «Динамо» на Нивках. Нагадаємо, у грі першого кола перемогу святкували динамівці з великим рахунком 6:0. Звітний матч завершився з таким самим результатом.

Протягом усього поєдинку динамівці володіли беззаперечною ігровою та територіальною перевагою. Вони контролювали м’яч та проводили атаки на будь-який смак. Першого удару у площину воріт завдав Хамко – воротар Нечаєв впорався, забравши м’яч у руки. Початок розгрому поклав автогол Василенка вже на 10-й хвилині поєдинку. Губенко хорошою передачею запустив по правому флангу Мерву, той зробив навіс до штрафного майданчика, де Василенко, намагаючись вибити м’яч, зрізав його у власні ворота – 0:1.

Наступного взяття воріт довелося чекати недовго. Через чотири хвилини динамівці здобули право на кутовий, відбулася націлена подача до штрафного майданчика, і Малюта, який підключився до розіграшу стандартного положення, не зустрівши опору від опонентів, головою переправив м’яч у сітку – 0:2.

На цьому підопічні Олексія Дроценка не зупинилися, і незабаром довели рахунок до великого: Мерва завдяки індивідуальним діям та проходу до воріт, увірвався до штрафного майданчика та завдав невідпорного удару у ближній кут воріт. Досягнувши комфортної переваги у рахунку, номінальні гості продовжили вести гру на чужій половині поля, але вже без по-справжньому небезпечних моментів.

Утім, до свистка на перерву нашим хлопцям вдалося відзначитися ще раз. Суперники помилилися під пресингом, Мерва перехопив передачу, зліва прострілив до карної зони, де Черчукан приблизно з лінії воротарського майданчика переправив м’яч у сітку – 0:4.

Після перерви малюнок гри майже не змінився. Що стосується ДЮСШ-26, найреальнішу нагоду скоротити відставання у рахунку вона мала на 57 хвилині, коли після першого удару суперника свою команду від гола врятував Сьомка, а на добиванні Антонов дивом не влучив у площину воріт. А ось наша команда змогла відзначитися ще двічі. Спочатку Грабан відгукнувся на простріл Дехтяря зліва та з лінії воротарського майданчика забив п’ятий м’яч.

А незадовго до завершення поєдинку динамівці вкинули аут на чужій половині поля, зробили кілька передач з просуванням уперед, і після закидання до штрафного майданчика Бурлаков з кількох метрів встановив остаточний рахунок – 0:6.

Свій наступний матч у чемпіонаті Першої ліги U19 ДЮФЛ наша команда проведе за тиждень, у середу, 17-го квітня. У рамках 10-го туру динамівці вдома прийматимуть «Діназ» (Вишгород).

Перша ліга U19 ДЮФЛ. 9-й тур

ДЮСШ-26 - «Динамо» – 0:6 (0:4)

10.04.2024. Київ, НТБ ДЮФШ «Динамо»

«Динамо» U17: 1. Сьомка, 21. Дехтяр, 16. Малюта, 9. Палатай, 3. Губенко (4. Ільченко, 46), 7. Черчукан (к) (13. Білий, 46), 6. Белевят, 5. Хамко, 2. Діденко, 17. Мерва (19. Бурлаков, 46), 8. Грабан.

Голи: Василенко (10, автогол), Малюта (14), Мерва (24), Черчукан (41), Грабан (58), Бурлаков (87).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер