Перша ліга U19 ДЮФЛ. КДЮСШ «Ніка» - «Динамо» - 0:3. Звіт про матч

Перша ліга U19 ДЮФЛ. КДЮСШ «Ніка» - «Динамо» - 0:3. Звіт про матч

У середу, 13-го серпня, розпочався чемпіонат України у Першій лізі U19 дитячо-юнацької футбольної ліги. З нинішнього сезону у ній представлене і київське «Динамо» академічною групою вікової категорії U17 під керівництвом тренерів Олексія Дроценка, Юрія Дмитруліна та Андрія Фартушняка. У рамках 1-го туру групи 1 наша команда на виїзді зустрічалася із КДЮСШ «Ніка». Матч проходив на столичному стадіоні ЦСКА та завершився впевненою перемогою «біло-синіх» з рахунком 3:0.

Зазначимо, що у стартовому складі киян на поле вийшло троє старших футболістів – 2006-го року народження, це Захарченко, Кузик та Задорожний.

Динамівці одразу взяли м’яч під свій контроль та провели кілька непоганих атак. Після своєрідної пристрілки, коли ніхто не зміг замкнути прострільну передачу з правого флангу та коли після удару нашого футболіста м’яч пролетів повз ворота, номінальні гості почали ще більше тиснути на опонента. «Ніка» змогла відбитися після подачі від кутової позначки, воротар випередив Діденка, перервавши перспективну передачу вперед, а ось наступне стандартне положення призвело до взяття воріт: після подачі зі штрафного на правому фланзі на дальню стійку, м’яч було доставлено на Грабана, який головою з кількох метрів переправив його у сітку.

Незабаром той же Грабан оформив дубль, коли у результаті чудово розіграної атаки вдвох із партнером опинився вже перед порожніми воротами, отримав передачу та без супротиву закотив м’яч у сітку. Ближче до свистка на перерву господарі виконали штрафний удар, але удар вийшов несильним, і Сьомка без проблем забрав м’яч.

Другий тайм також проходив за ініціативи динамівців, але до реальних загроз володінням «Ніки» справа протягом певного часу не доходила. Відзначимо хорошу спробу Ільченка, але воротар м’яч забрав. Ще в одному з моментів наші хлопці не змогли заробити кутовий, випустивши м’яч за межі поля.

Кілька разів суперник доходив і до наших воріт, але кожного разу оборона та воротар «біло-синіх» діяли надійно. Втім, це були лише епізоди на фоні відчутної переваги нашої команди. Гострі атаки гостей суперникам доводилося зупиняти ціною фолів, часом достатньо жорстких. У другій половині тайму м’ячем більше володіли господарі, але отримати вигоду з цього їм не вдавалося.

У наших хлопців виходили стрімкі контратаки, але у завершальній стадії часто не вистачало останнього пасу чи прицільного удару. В одному з епізодів партнери виводили до воріт Бурлакова, але у боротьбі із захисником йому не вдалося завдати удару – і м’яч опинився у воротаря.

Але незабаром динамівці таки досягли свого. До взяття воріт зонову призвело стандартне положення: після подачі з кутового на дальню стійку м’яч доставили на Захарченко, який підключився до стандарту, і той головою вразив ціль, встановивши остаточний рахунок 3:0 на користь «Динамо».

Свій наступний матч у чемпіонаті Першої ліги U19 ДЮФЛ наша команда проведе за тиждень – 20-го вересня. Динамівці вдома прийматимуть київську ДЮСШ-26.

Перша ліга U19 ДЮФЛ. 1-й тур

КДЮСШ «Ніка» - «Динамо» – 0:3 (0:2)

13.09.2023. Київ, стадіон ЦСКА

«Динамо» U17: 1. Сьомка, 4. Галкін, 6. Приймак, 3. Захарченко, 13. Бойко (19. Дехтяр, 46), 18. Озимай (17. Белевят, 46), 10. Кузик (16. Букатий, 71), 15. Черчукан (14. Мерва, 46), 23. Задорожний (11. Губенко, 63), 9. Діденко (7. Ільченко, 46), 21. Грабан (5. Калінкін, 46; 20. Бурлаков, 63).

Голи: Грабан (21, 27), Захарченко (87).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер