Перша нічия на іспанському зборі

Перша нічия на іспанському зборі

Матч з основним складом LG став повною протилежністю зустрічі двома годинами раніше. Корейці були грамотною, добре організованою командою з досить пристойним підбором виконавців.

З перших хвилин зустрічі Олексій Михайличенко випустив Володимира Бурдулі. Грузин активно діяв разом з Лєко у центрі півзахисту і виглядав досить пристойно. Проте Бурдули у кінці матчу втомився і був замінений на форварда Корниленка. До цього часу динамівці великими силами пішли вперед і додаткова одиниця на вістрі атаки була дуже доречною.

На 20-й хвилині зустрічі арбітр призначив пенальті за неправильний підкат у виконанні Амісулашвілі. Повівши в рахунку, корейці зовсім забули про атаку, сконцентрувавши основні зусилля на захисті власних воріт. Така тактика тривалий час приносила результат - динамівці півтора тайму безуспішно шукали "ключі" до воріт суперника. В одній з контратак азіати подвоїли рахунок - навіс із правого флангу ударом головою замкнув Кім Мун Джун.

В другому таймі підопічні Михайличенка більше використовували фланги, де активністю відрізнялися Чеснаускіс і Пеєв. На 68-й хвилині Георгій сильно пробив з кута штрафного по центру воріт. Воротар м'яч не втримав і першим на добивання встиг Верпаковскис.

Через шість хвилин корейський захисник зіграв у штрафною рукою, за що суперника покарав Горан Гавранчич, упевнено реалізувавши пенальті.

Динамо» - LG – 2:2 (0:1).

«Динамо»: Шовковський - кап, Гавранчич, Амісулашвілі, Пеєв, Чеснаускіс, Бурдулі (Корниленко, 70), Лєко, Гіоане, Діого Рінкон, Шацьких, Верпаковскис

Голи: Верпаковскис (68), Гавранчич (74, з пен) – Рейнальдо (20, з пен), Кім Мун Джун (54).

Вилучення: Лєко (87).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер