Перший тренувальний день динамівців після відпустки

Перший тренувальний день динамівців після відпустки

У неділю, 23 червня, закінчилася відпустка для футболістів «Динамо». На тренувальній базі у Віті-Литовській зібралися гравці, які не задіяні в національній збірній, що бере участь у фінальному турнірі Євро-2024 у Німеччині.

Звичні жарти та розмови про відпустку, що лунали в холі головної будівлі бази, відійшли на другий план, коли «біло-сині» стали до роботи.

Зазначимо, що загалом у занятті брали участь 28 гравців.

Воротарі: Нещерет, Суркіс, Моргун, Ігнатенко

Захисники: Біловар, Михавко, Кравченко, Дубінчак, Попов, Боль, Малиш, Вівчаренко, Дячук, Сирота

Півзахисники: Шепелєв, Царенко, Буяльський, Піхальонок, Кабаєв, Брагару, Яцик, Караваєв, Михайленко, Андрієвський, Волошин

Нападники: Пономаренко, Супряга, Горбач

Розпочалося тренування для динамівців у сучасному тренажерному залі, де гравці під керівництвом тренера з фізпідготовки виконали комплекс фітнес-вправ, аби як слід розтягнутися та звести до мінімуму вірогідність отримати травму в перші дні після виходу з відпустки.

Примітно, що поки футболісти займалися в залі, йшла сильна злива, але коли прийшов час переміщуватися на тренувальне поле, дощ припинився та виглянуло сонце.

Уже на полі гравці виконали певний обсяг бігової роботи, а також трохи попрацювали з мʼячами, приділивши увагу комбінаційній грі та відпрацюванню пасу із забіганнями в обмеженому просторі.

Підготовка до нового сезону стартувала!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер