Перший гол Мякушка, чергова перемога «Динамо» (+ ВІДЕО)

Перший гол Мякушка, чергова перемога «Динамо» (+ ВІДЕО)

Корейський клуб у нинішньому році відзначає 20-річчя від дня заснування, серйозно має намір до ювілею стати чемпіоном країни. Відзначимо, що у своїй історії «Сувон» уже чотири рази був чемпіоном, востаннє в далекому за футбольними мірками 2008 році. Схожі завдання й у динамівців, вболівальники якого відверто зачекалися золотих нагород на грудях своїх улюбленців.

Сергій Ребров не зрадив традиції першого тренувального збору, задіявши два різних склади. Однак якщо в попередніх поєдинках навіть досвідчені шанувальники футболу насилу могли розібрати, який із них більше «перший», у цьому матчі зорієнтуватися було не так складно. Гравці, на яких випав основний тягар у першій частині сезону, з'явилися на полі в першому таймі та провели в середньому 60 хвилин. Решта же зіграли в заключні півгодини. Відзначимо відсутність на полі Джермейна Ленса, який отримав днем раніше невелике ушкодження гомілкостопу.

Перший небезпечний момент виник біля воріт киян. На 11-й хвилині лише блискуча реакція Олександра Шовковського не дозволила Кіму відкрити рахунок. Динамівці відповідали швидкими атаками, навісами з флангів, ударами з дальніх дистанцій. Були хороші моменти в Артема Кравця та Сергія Рибалки, але результату вони не принесли. На відміну від попередніх товариських зустрічей за участю «Динамо» в Іспанії, цього разу небезпечних моментів було створено зовсім небагато.

Практично не змінилося співвідношення сил на полі в другому таймі. Більшу частину часу динамівці володіли м'ячем, багато комбінували на підступах до штрафного майданчика. Корейці, незважаючи на початок підготовки до сезону, перебувають у непоганій формі, весь матч провівши практично без замін. Своєю працьовитістю та наполегливістю суперник компенсував різницю у класі, а чітка організованість, особливо в захисті, дозволяла тривалий час утримувати ворота в безпеці. На 48-й хвилині Кравець класно увірвався до штрафного майданчика, але до м'яча не встигнув та переграти воротаря не зміг.

Після години ігрового часу в «Динамо» вийшла ціла група нових гравців, яка, як виявилося, виправдала очікування тренерів та принесла команді перемогу. На 68-й хвилині Сергій Мякушко прорвався до воріт з правого флангу, увійшовши до штрафного майданчика, обіграв суперника та влучно пробив по воротах! Є перший забитий м'яч молодого півзахисника, який чудово зарекомендував себе в першій частині сезону в іграх за «Говерлу», а зараз покликаний допомогти «Динамо».

Повівши в рахунку, за кілька хвилин динамівці ледь не збільшили перевагу. Ігор Харатін гарматою пробив здалеку, але воротар у стрибку перевів м'яча на кутовий. А найреальніший момент подвоїти рахунок у час, що залишився до фінального свистка, втратив Лукаш Теодорчик, удар якого після класної передачі Євгена Селіна з лінії воріт вибив захисник корейців.

Підсумковий рахунок зафіксував мінімальну, але впевнену перемогу «Динамо» 1:0. Наступний контрольний матч «біло-сині» проведуть 28 січня проти іспанського клубу «Альхесірас»

5-й контрольний матч

27.01.2014. Іспанія, г.Марбелья, Marbella Football Center. 50 глядачів

«Динамо»  «Сувон Самсунг Блу Вінгз»  1:0 (0:0)

«Динамо»: Шовковський (Коваль, 46), Віда (Цуріков, 65), Хачеріді (Бурда, 65), Драгович (Селін, 65), Данило Сильва (Бетао, 65), Рибалка (Сидорчук, 61), Ярмоленко (Мякушко, 65), Мігель (Харатін, 61), Беланда (Буяльський, 61), Гусєв (Калитвинцев, 65), Кравець (Теодорчик, 61).

«Сувон Самсунг Блу Вінгз»: Донджеон Но, Сангмін Джанг, Сунгджин Жо, Юнсун Кім, Джаунджин Сео, Чул Хонг, Тезе Чонг (Чанджун Банг, 37), Чангун Квон, Мінсеон Кох, Седжі Сін, де Олівейра.

Гол: Мякушко (68).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер