Перший збір «Динамо» в Туреччині: на фінішній прямій

Перший збір «Динамо» в Туреччині: на фінішній прямій

У неділю для «біло-синіх» був останній суто тренувальний, не ігровий день. Команда провела два заняття на футбольному полі – ранкове та вечірнє.

Ранкове тренування розпочалося з вправ на стретчинг та стабілізацію під керівництвом тренера з фізичної підготовки Віталія Кулиби. Ці вправи необхідні в період, коли футболісти проводять велику кількість матчів за короткий проміжок часу. Загалом ранкове заняття було спрямоване на тактику, моделювання пресингу та виходу з-під пресингу.

Вечірнє тренування було повністю ігровим, гравці відпрацьовували та закріплювали наданий матеріал. У паузах під час двосторонки, гравці працювали над фланговими передачами, реалізацією атак і ударами з-за меж штрафного майданчику.

Завершиться для киян перший тренувальний збір двома спарингами, у яких протистояти підопічним Олексія Михайличенка будуть «Динамо-Брест» (27-го січня) та «Кайрат» (28-го січня).

У вівторок удень, після контрольного матчу з «Кайратом», динамівці вирушать до аеропорту Антальї, а звідти вилетять до Києва на невеличкий відпочинок. Після чотириденної паузи «біло-сині» повернуться на узбережжя Середземного моря, де продовжать підготовку до другої половини сезону.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер