Перша група «збірників» приєднується до команди

Перша група «збірників» приєднується до команди

Сьогодні підопічні Юрія Сьоміна проведуть свій перший контрольний матч під час літнього міжсезоння проти київського «Арсеналу». Вранці до команди приєдналась перша група гравців із семи чоловік, які виступали за свої збірні.

Хлопці вже встигли провести перше втягуюче тренування. Під питанням залишається їх участь у матчі, присвяченому 85-річчю московського «Динамо», який відбудеться в столиці Росії, а от на збір наші «збірники» будуть готові вирушити разом з усіма.
Ми попросили деяких із них розповісти про те, як проходить їх перший робочий день.

Андрій Несмачний, захисник «Динамо»:

- Сьогодні я приєднався до команди. Враження? Усе нормально, нічого нового. Тренуємось, працюємо в окремій групі. У решти ж хлопців своя підготовка, вони займаються цілий тиждень, і сьогодні проводять товариську гру проти «Арсеналу». Ті футболісти, які лише вийшли з відпустки, зрозуміло, братимуть у ній участь не будуть, а в цей час у нас буде наше друге тренування. Перше тренування було поблажливим – у новий режим входитимемо поступово.

Віталій Мандзюк, захисник «Динамо»:
- Сьогодні зібрались хлопці, які грали за збірну України і U-19. Перше тренування пройшло в спокійному режимі. Команда готувалась до гри з «Арсеналом», а ті, хто, приїхав сьогодні, займались біговими вправами, і о 16.00 проведуть друге зайняття. Ми працюємо з тренером з фізпідготовки за окремою програмою. Через тиждень, думаю, приєднаємось до основної групи.

Починати тренування після відпустки завжди важко. Ми два тижні відпочивали на пляжі біля моря, а тут доводиться працювати. Але перед відпусткою кожному з нас давали програмки з рекомендаціями, яким потрібно слідувати, щоб трохи підтримувати форму і не приїхати з відпустки зовсім «нульовим». Тому почувався після першого заняття більш-менш нормально. Побачимо, що буде далі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер