Перше літнє тренування

Перше літнє тренування

Відгулявши 24 дні відпустки, як і більшість працюючих у нашій країні, сьогодні динамівці зібрались на базі в Конча-Заспа, де розпочали підготовку до нового сезону. У припіднятому настрої гравці прибули з теплих країн і, по-дружньому привітавши один одного, вирушили на тренування. До виходу команди з відпустки ретельно підготувались співробітники клубної бази. Блистів на сонці фасад шестиповерхового корпусу, прихорошився ландшафт, а ігрові поля наче чекали своїх господарів.

У тренуванні, яке відвідав президент клубу Ігор Суркіс і гендиректор Резо Чохонолідзе, взяли участь вісімнадцять гравців. Серед них Луценко і Ващук, у яких нинішнього літа закінчуються з клубом контракти, Михалик, який відновився після травми, повернені з оренди Лисенко і Саблич. До новачків можна віднести переведених із другої команди захисників Фартушняка і Порцванія. За індивідуальною програмою займається Гусєв. Повернулись до Києва серб Гавранчич і латиш Верпаковскіс. Найближчим часом стане відомо, чи надовго затримаються в команді.

Певні корективи у підготовчий цикл внесуть участь цілої низки гравців у національних збірних своїх країн. Семеро гравців (Шовковський, Несмачний, Мандзюк, Маркович, Кравець, Зозуля, Ярмоленко) приєднаються до команди 16 липня, а представники африканського континенту аж першого числа наступного місяця. У цій ситуації велике значення матиме й досвід Вінченцо Пінколіні, який два тижні готуватиме команду з різним рівнем функціональної готовності до стартових матчів.

Наступних десять днів футболісти тренуватимуться в Конча-Заспа, а 21 червня вилетять до Москви, на товариський матч із місцевим «Динамо». Зустріч, призначена на 22 червня, відбудеться на великій спортивній арені «Динамо» і приурочена святкуванню 85-річчя спортивного товариства «Динамо». Після матчу команда повернеться до Києва, а 24 числа вилітає до Австрії, місто Інсбрук. Тут, у самому серці Альп, пройде двотижневий тренувальний збір. Планується, що команда зіграє шість контрольних поєдинків. На даний момент досягнуто попередні домовленості з російськими «Крилами Рад», австрійськими «Альтах» і «Ваккер», румунськими «Клужом», польським «Гроцліном» і хорватським «Динамо». За словами Резо Чохонелідзе, початок зустрічей буде призначено на денний час, щоб гравці і тренери встигали до телетрансляцій Євро-2008.

P.S. 16 червня, у понеділок, «Динамо» зіграє перший контрольний матч. Суперником команди Юрія Сьоміна виступить столичний «Арсенал». Київське «дербі» пройде на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок о 18.00. Запрошуємо вболівальників на футбол!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер