Перша ліга. 15-й тур. «Динамо-2» – МФК «Миколаїв» – 1:2. Звіт

Перша ліга. 15-й тур. «Динамо-2» – МФК «Миколаїв» – 1:2. Звіт

Незважаючи на фінансові проблеми, команда все-таки змогла знайти можливість приїхати до Києва, тим більше, що напередодні поєдинку до виконання своїх обов'язків повернувся тренерський штаб на чолі з головним тренером Русланом Забранським.

У киян же, навпаки, спад затягнувся, і футболісти горіли бажанням здобути першу перемогу після серії невдалих ігор, щоб підняти бойовий дух і покласти початок підйому.

Наставник "Динамо-2" Андрій Гусін усе ще не міг розраховувати на захисника Дмитра Рижука, який знаходиться в розташуванні молодіжної збірної України, і може взяти участь у виїзному товариському поєдинку проти однолітків із Португалії, який відбудеться сьогодні ввечері.

Проте лави команди поповнив півзахисник Ахлетдін Ісраїлов, якого було дозаявлено на матчі першої ліги за три дні до звітного поєдинку. Сходу Аха, як називають його партнери по команді, отримав місце в стартовому складі і зайняв на полі позицію під нападниками. Саме він записав на свій рахунок перший удар у матчі, коли, отримавши м'яча на правому фланзі, пробив із гострого кута.

Також відзначимо, що місце в основі на цей матч повернув собі Ярослав Прокипчук, звично розташувавшись на правому фланзі півзахисту. Розстановка ж решти футболістів виглядала наступним чином: Рудько у воротах, Козлов та Ель Каддурі – в центрі захисту, Чорноморець і Кушніров ліворуч і праворуч відповідно. Пара опорних півзахисників – Мединський і Фаворов, ліворуч на фланзі Гемега, а попереду Теміле.

Вже другий матч поспіль фатальними для динамівців стають перші хвилини поєдинку. У минулому турі команда програла "Арсеналу" через пропущений уже на 3-й хвилині м'яч, який став єдиним у матчі, а на цей раз Рудько довелося капітулювати на 6-й. Це Бобаль чітко реалізував пенальті, призначений за гру рукою Мединського у власному штрафному майданчику.

Незважаючи на пропущений гол, у першому таймі величезне бажання динамівців відігратися було помітно неозброєним оком, але підібратися до воріт гостей виявилося не так просто. Команда багато грала через фланги, де найбільш активним був Віталій Гемега. Також непогано боровся за м'яч попереду Теміле. Миколаївці ж свідомо віддали ініціативу, діючи на контратаках. Прекрасний дальній удар був у Фаворова, але воротарю вдалося витягнути м'яч із-під поперечини. Господарі багато комбінували, активно вступали у відбір м'яча і не соромилися завдавати удари. Але, як зазвичай буває, замість цього підопічні Гусина пропустили самі. Відразу двоє суперників наблизилися до воріт господарів: Голенков, із яким намагався зблизитися Рудько, відкотив м'яч на вільного Бобаля, і йому залишалося лише спрямувати сферу у порожні ворота.

Продовжували господарі контролювати хід гри і після того, як відіграли один м'яч завдяки зусиллям Ісраїлова – Ахлетдін, підібравши м'яч після навісу Теміле, зльоту переправив сферу в сітку. І надалі чи не найактивнішим на полі був саме Ісраїлов – дебютант не тільки здорово закручував м'яча від кутових позначок, але і боровся до кінця.. На жаль для динамівців, у штрафному майданчику або вдало на виході діяв воротар гостей Чуваєв, або верхову боротьбу вигравали захисники. Кілька разів проривався до воріт і посилав м'яч у сантиметрах від створу Гемега.

Але, на жаль, доводиться констатувати чергову поразку «Динамо-2» за непоганої гри та помітної переваги команди Андрія Гусіна.

Перша ліга. 15-й тур


15.10.2012 м. Київ. Стадіон "Динамо" ім. В.В. Лобановського, 175 глядачів

"Динамо-2" – МФК "Миколаїв" – 1:2 (0:2)

"Динамо-2": Рудько, Козлов, Кушніров (к), Фаворов, Прокипчук (Хобленко, 46), Чорноморець (Сухомлинов, 46), Мединський, Ісраїлов, Гемега, Теміле, Ель Каддурі.

МФК "Миколаїв": Чуваєв, Зелді (Берко, 59), Леонідов, Чаус, Семеніна, Тарасенко, Чорний, Давидов (к), Голенков, Ковальов, Бобаль (Ліщук, 46).

Голи: Ісраїлов (49, гольовий пас Теміле) – Бобаль (6, з пен., 45).

Попередження: Чорноморець (21), Сухомлинов (68)

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер