Перша ліга. 3-й тур. «Авангард» - «Динамо-2» - 2:0

Перша ліга. 3-й тур. «Авангард» - «Динамо-2» - 2:0

Цього разу молодим динамівцям не зміг допомогти досвідчений Бадр Ель Каддурі. За його відсутності розташування гравців на полі виглядало наступним чином. Загладьмо у воротах, зліва у захисті Чорноморець, в центрі Лухтанов і Допілка, зправа Рижук. Опорні півзахисники Фаворов і Боровик. Дієго Суарес (на фото) атакував з лівого флангу, Гемега з правого. Хобленко вийшов на вістрі атаки, а під ним грав Коркішко.

Зазвичай «біло-сині» на виїзді грають другим номером, обираючи контратакуючу модель. В матчі з «Авангардом» з’явилась можливість відійти від цієї тактики, особливо в першому таймі, коли господарі дозволяли киянам багато і різноманітно атакувати. Не змусили на себе чекати і небезпечні моменти біля воріт Ігора Гришина, але на завершальній стадії фортуна допомагала краматорцям.

Спершу небезпечно з далекої відстані пробив Фаворов – м’яч пролетів над поперечкою. Трохи пізніше Боровик чудовим пасом з центру поля запустив по лівому флангу Коркішка, який навісив від лицьової лінії прямо на Хобленка. Нажаль, Олексій пробив трохи вище. На 42-й хвилині чудову можливість відкрити рахунок втратив Боровик – його удар парирував воротар.

На останніх хвилинах першого тайму до взяття воріт були близькі обидві команди. Спершу у краматорців Бринько після подачі з кутового ударом головою пробив у стійку, а в наступній атаці Суарес і Хобленко опинились вдвох перед воротами, право пробити довірили Дієго, але той запустив сферу повз рамку.

В подібному темпі витримати другий тайм динамівці не змогли. Після кількох пристрілок, які не несли загрози, господарі провели результативну атаку. На 55-й хвилині Швидкий, отримавши чудовий пас, з гострого кута з кількох метрів пробив повз Загладька – 1:0.

Спроби динамівців зрівняти рахунок були безуспішними. Боровик з 22-х метрів пробив вище воріт, удар Гемеги заблокували захисники. На 74-й хвилині «Авангарду» вдалось подвоїти перевагу. Поднебенний подав з кутового, а Візавер виграв верхову боротьбу в штрафному майданчику і головою переправив м’яч у сітку воріт.

Протягом часу, який лишався до фінального свистка динамівці цілком могли зрівняти рахунок. На шляху до цього стала чудова гра воротаря Гришина. Спершу він парирував удар Фаворові, а в компенсований час не дав Шевчуку реалізувати пенальті. В підсумку «Авангард» переміг з рахунком 2:0.

Першість України 2012/13. Перша ліга. 3-й тур

28.07.2012. м.Краматорск, стадіон «Авангард»

«Авангард» – «Динамо-2» – 2:0 (0:0)

«Авангард»: Гришин, Візавер – кап, Ковальов, Передистий, Доценко, Кравченко, Швець (Сумцов, 68), Швидкий (Собко, 69), Бринько (Поднебенний. 66), Козьбан, Скарлош (Акопян, 74).

«Динамо-2»: Загладько, Рижук (Кушніров, 61), Чорноморець, Лухтанов, Допілка – кап, Дієго Суарес, Гемега, Фаворов, Боровик (Мединський, 76), Коркішко (Шевчук, 62), Хобленко.

Голы: Швидкий (55), Візавер (74)

Нереалізований пенальті: Шевчук (90+2).

Попереджені: Швидкий (20), Гришин (90), Поднебенний (90+2) – Лухтанов (21), Хобленко (29).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер